subota, 12. travnja 2014.

Shiney baby!!!!!!!

subota, 12. travnja 2014.
Highlightere koristim oko godinu dana i neizostavan su dio moje svakodnevne rutine šminkanja.Nemam veliku kolekciju jer ih sporo trošim pa nema smisla gomilati stvari bez razloga. Više volim i koristim praškaste highlightere i zbog tog razloga imam samo jedan tekući. Otvore i osvježe mi lice i mislim da se vrijedi potruditi ukoliko ih niste koristili do sada.



CATRICE PRIME AND FINE HIGHLIGHTING  POWDER FOR A LUMINOUS GLOW
Količina koju dobijete je 11g i treba je potrošiti u roku od 24 mj od otvaranja proizvoda. Moja nijansa je 010 FAIRY DUST rozo-zlatne nijanse. Daje blagi "prirodni" sjaj sa diskretnim shimmerom. Ne rasipa se prilikom nanošenja kistom i lako se nanosi. Dolazi u plastičnoj čvrstoj ambalaži.



MAKE UP ACADEMY UNDRESS YOUR SKIN SHIMMER HIGHLIGHTER
Količina je 7,5g i očekuje se da se potroši u roku 12mj od otvaranja. Proizvođač kaže : Lightweight powder that transforms your complexion with luminescent shimmer.
Ja kažem......predivan je :D nijansa je rozo sedefasta. Također je diskretan sa sitnim shimmerom ali jače se ističe od catrica. Ne trusi se prilikom nanošenja i lako se nanosi kistom. Meni je najdraža jer daje tako prirodan "odmoran" sjaj. Preporučam ga svima.



SWATCHEVI

MUA highlighter je jače vidljiv,dok je CATRICE blaži




LOREAL LUMI MAGIQUE,PURE LIHHT PRIMER
Jedini tekući highlighter u mojoj kolekciji. Dobijete 20ml koje treba potrošiti u roku 12 mj od otvaranja.
Iako je prvenstveno namjenjen kao baza ja ga koristim kao highlighter. Blagoj je mirisa. Tekstura mu je između guste i rijetke taman. Razmazuje se jako lako i ostavlja diskretan,blag sjaj. Meni je odličan za početnike i meni je bio prvi highlighter. Dozira se pumpicom i mala količina je dovoljna za cijelo lice. Odlično se stopi sa kožom i daje blistav sjaj. Prije nego što sam ga kupila informirala sam se po netu. Kao baza nije isplativ jer ne košta malo (ne sjećam se točno ali oko 80kn) a brzo se potroši. Ali kao highlighter mi je ok jer ga koristim na određenim dijelovima lica koje želim istaknuti i na taj način ga manje potrošim.



SWATCHEVI
Na suncu :D



Volite li highlightere? Koji su vam najdraži tekući ili praškasti?

4 komentara:

  1. dopada mi se ovaj LOREAL LUMI MAGIQUE, po opisu :D
    ja sam uvijek u nekoj žurbi, ili sam prelijena da se taj dan detaljno šminkam, i onda su mi ovakvi jednostavni proizvodi, s kojima se ne trebam puno mučiti odlični . a ovaj je jednostavan za korištenje
    inače slabo koristim highlightere, samo kod šminkanja stavim u kut oka malo svjetlije/svjetlucave boje,, na lice slabo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma nisam ni ja iskreno sad svaki put raspolozena za detaljno sminkanje. Najcesce ih nanesem na obraze i kuteve oka i to je to. Ali volim taj sjaj jer osvjezi lice.

      Izbriši
  2. Kolika je cijena Lorealovog?
    Ja ih koristim hrpu, najbolji mi je essence iz Twilight sage :)

    Btw, još jedna riječanka :) napokon se širi naš krug :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Mislim da je loreal oko 80kn davno sam ga uzela pa me pamcenje ne sluzi toliko.Forza Fiume :D nek nas ima.

    OdgovoriIzbriši

Pepe Le Pew girl © 2014