četvrtak, 26. studenoga 2015.

Sweater Weather Tag

četvrtak, 26. studenoga 2015.

Volim ovakve postove jer uvijek se naiđe na zanimljiva pitanja i još zanimljivije odgovore. Fora mi je što mogu pročitati što netko voli,u čemu uživa.....eto ovaj post se dotakao jeseni i njenih čari.
Zahvaljujem kolegici sa bloga Fantazija na nominaciji i krećem u ovaj jesenski post.


1. FAVORITE CANDLE SCENT?

Obožavam svijeće cijele godine, normalno da jesen ima neku svoju draž kada su mi mirisne svijeće puno draže. Vodim se onom što mi lijepo miriši i to kupim. Ako moram izdvojiti favorita to su definitivno Yankee Candle koje zamirišu cijeli stan i vrijede svake kune. Trenutno imam mirisni vosak,mislim da je bobićasto voće u pitanju,bacila sam kutijicu nažalost.



2. COFFEE OR HOT CHOCOLATE?
Volim kavu,ali baš sam ljubitelj dobre kave. Nikada ne odbijam toplu čokoladu jer ne mogu bez slatkoga, tako da čokolada bi me više privukla u jesenske dane.

3.WHAT IS THE BEST FALL MEMORY YOU HAVE?
Jesen pamtim po gljivama. Kao djevojčica počela sam brati gljive sa djedom i to mi je jedna od dražih uspomena u životu. Padanje lišća za mene bi značilo šetanje satima sa dedekom po šumi i branje gljiva. Eto, djed je stariji i više ne može sa mnom ali sada je svoje znanje prenosim na muža i obavezno obradujemo djeda sa šumskim ulovom.



4.WHICK MAKEUP TREND DO YOU PREFER : DARK LIPS OR WINGED EYELINER?
Često nosim tuš i nemam neki dugi period da ne stavljam tuš,pa se ne poželim eyelinera. Veći gušt mi je tamni ruž pošto ljeti i ne nosim tamne boje,čekam jesen da ih pronosam :D

5. BEST FRAGRENCE FOR FALL?
Definitivno Avon Attraction, predivan mi je i nisam se još zasitila tog mirisa,usudila bi se reći da mi je trenutno najdraži parfem.



6. FAVORITE FALL MEALS'
Kesteni normalno bez njih jesen nije potpuna. Postoji specijalitet Gorskog kotara,neka vrsta žele juhe od suhoga mesa i svake jeseni obavezno kuhamo Žuljicu....prefina. Mislim da i ona spada u uspomene jeseni,tata i ja majstori spravljanja ove fine juhe :D

7. WHAT IS AUTUMN WEATHER LIKE WHERE YOU LIVE?
Rijeka je poznata po buri, uvijek puše ali u jesen pokaže prave zube. Primijetila sam da je ljudima, koji se dosele, teško priviknuti se na buru. Navikli smo i ja je čak volim na neki način,dok je dobra i ne ruši sve pred sobom. Jesen zna biti i topla sa puno sunca i tada uživam u prirodi i šetnjama.

8.MOST WORN SWEATER?
Majice od vune i ne nosim jer me bockaju. Volim ovu majicu jer je topla i mekana i često je nosim kada nisam raspoložena za spremanje.



9.MOST HAVE NAIL POLISH THIS FALL?
Nemam baš favorite po godišnjim dobima. Možda me malo više vuku crveni lakovi u jesen. Trenutno mi se najviše sviđa Siberia Avonov gel lak. Predivan mi je i nosim ga i prečesto.

 


10. FOOTBALL GAMES OR JUMPING IN LEAF PILES?
Nisam fan nogometa. Volim šetnje i staze pune lišća koje će moje čizmice izgaziti.

11.SKINNY JEANS OR LEGGINGS?
Jesen donosi prve hladnoće i tada volim udobnost i biram tajice,one deblje zimske. Ugodne i tople meni dovoljno.

12.COMBAT BOOTS OR UGGS?
Premda su mi ružne za poludit :D uggsice su toliko tople i meke da im opraštam ne privlačnost. Osjećam se kao da sam u papučama kada ih nosim,idealne kada je vani hladno.

13. IS PUMPKIN SPICE WORTH THE HYPE?
Pojma nemam nisam isprobala nikada?

14. FAVORITE TV SHOW?
Nemam omiljenu jesensku emisiju. Volim krimi serije i dolaskom jeseni više ih gledam pod dekicom uz čaj ili kakao. Volim Ubojstva u Midsomeru, inspektor Barnaby i narednik Troy ulove svih,nema zločina koji ovaj dvojac ne može riješiti.

15. WHAT SONGS REALLY GETS YOU INTO THE FALL SPIRIT?
Nemam pjesme koja me podsjeća na jesen. Volim slušati Ed Sheerana i njegova pjesma I See Fire me uvijek nekako rastuži i postanem sjetna, ne tužna ali me pjesma takne i mogu reći da me možda podsjeti na jesen.



Eto,došla sam do kraja i uživala sam pišući ovaj post.

Pošto je već ovaj post zaokružio blogovima,nominiram svih koji imaju želju odgovoriti na jesenska pitanja.

Pozzzzzić


Pepe Le Pew girl © 2014