ponedjeljak, 17. veljače 2014.

Moj prvi post :D!!!

ponedjeljak, 17. veljače 2014.
Ovo je moj prvi post :D nemojte biti prestrogi.
Odlučila sam recenzirati jednu BB kremu,riječ je o SKINFOOD  Aloe Sun BB cream. Koristim je više od 7 mjeseci tako da sam dobro upoznata sa svim njenim dobrim/lošim stranama. Kupila sam je preko ebaya i košta oko 10$. Dolazi u dvije nijanse broj 1 i 2. Moja nijansa je jedinica i poprilično je svijetla. Zato je koristim zimi jer mi odgovara i stopi se sa mojom nijansom lica,dok je ljeti ne stavljam jer pocrnim pa mi više ne odgovara.
Da ne duljim dalje ovako izgleda ambalaža :



Krema ima ZF 20 i tubica sadrži 50g BB kreme.
Što kaže Aloe Sun BB : Rich with aloe,which possesses excellent hydrating properties and soothing effect,this multi-functional skin care provides moisture and nutrition to your shin while providing protection from UV rays.

Nakon dužeg korištenja ovo su moja zapažanja.
Krema ima miris ali jako blag i meni nije zasmetao.Tekstura je gusta, lako se razmazuje i lijepo se stopi sa kožom.Ono što mi se najviše sviđa kod ove kreme je što hidratizira lice i ne ističe suhe dijelove lica.
Lagana je i nisam primjetila da mi stvara  probleme na licu. Pokriva sitne nepravilnosti i najbolje će odgovarati curama koje traže lagano prekrivanje i hidratizaciju lica. Nedostaci su: slab izbor nijansi,loše prekrivanje većih nepravilnosti i podočnjaka i nikakvo matiranje. Moja koža je mješovita,masna T-zona i suhi obrazi. Curama sa suhom kožom trebala bi odgovarati savršeno.



Iako nije savršen izbor za moj tip kože ja je jako rado koristim. Problem sa podočnjacima rješavam korektorom, dok T-zonu matiram transparentnim puderom u prahu.Koristim je kad želim laganiji i prirodniji make up i kad sam u žurbi :D. Nadam se da vam se svidjela moja recenzija.
Koristite li BB kreme i koje su vam najdraže?



Pepe Le Pew girl © 2014