nedjelja, 23. studenoga 2014.

Rihanna S&M look

nedjelja, 23. studenoga 2014.
Obožavam raditi ovakve postove ali odmah da napomenem da moj fotić nije profesionalni pa se iz slika to i vidi,ali ako čekam na novi fotić postava nikada ne bi ni bilo tako da zažmirite na jedno oko :D

Kao što rekoh volim ovakve postove jer imam priliku izgledati drugačije od onoga što najčešće nosim od make upa. Kako sam se nedavno ošišala,prijateljica je imala komentar da sam kao Rihanna što je instantno u mojoj glavi stvorilo look.
Rihannu volim slušati ali i gledati jer joj sve stoji. Od mirnog curetka do vamp žene.





Normalno da nisam pogodila sve i stvorila savršenu kopiju,jer nemam još toliko prakse ali ok je nije loše. Najviše sam imala problema sa žutim sjenilom jer nemam toliko intenzivnu žutu. Pošteno sam se borila sa umjetnim trepavicama jer sam prvi puta stavljala trepavice u komadu. Duplo lakše su mi parcijalne trepavice za korištenje.
Premda je look izgledao intenzivno,i razmislila bi dva puta dali bi izašla takva iz kuće :D ,fotić je oslabio boje pa sve izgleda "normalno". Dečko je cijelo vrijeme komentirao "zašto se toliko šminkaš i što ćeš takva van".
Nisam slikala što sam koristila jer nisam uvela ništa novoga,osim Avon baze za sjenilo koju sam nedavno kupila. Ako nešto nisam spomenula,samo pitajte u komentarima.

Primam sve komentare ili kritike,slijede slike.













Trepuškice su na jednom kraju ostale u zraku ne zalijepljene nažalost i na kraju sam vidjela da nisam stavila tuš :D.....ali što je tu je popravka nema :D


Kako vam se sviđaju ovakvi postovi?










Pepe Le Pew girl © 2014