srijeda, 2. prosinca 2015.

Essence - Merry berry kolekcija

srijeda, 2. prosinca 2015.

Jučer sam vam javila da sam dobila od muža jedan poklon,u kojem se nalazila upravo ova kolekcija,ustvario jedan dio. Danima pričam o Merry berry i moj plan je bio kupiti (ako pronađem) jedan tamniji ruž i jedan tamniji lak,ništa više.

Obišao je sve drogerije i na kraju pronašao u Bipi još uvijek netaknutu policu,pobrao je sve što mu je bilo pri ruci.Kako mu ovoga puta zaista nisam rekla da nešto kupi,ostala sam u šoku kada sam otvorila poklon. Neću ga više hvaliti,a obećala sam si kada ga budem grdila da me ne sluša,samo se moram sjetiti ove situacije i reći sama sebi Samanta ušuti malo :D

S obzirom da sam jučer tek dobila ove predivnoće nisam normalno uspjela detaljno probati sve ali požurila sam s postom jer znam da vas zanima puno ova kolekcija.

Sam izgled je pravi blagdanski, vidjeti ćete na slikama i čisti je užitak prevrtati te male zlatne bočice po rukama :D

Svih zanimaju ruževi pa evo ukratko.Jučer sam isprobala nijansu 02 Pink&Perfect nešto između crveno ljubičaste.Daje polu sjajan efekt na usnama i nimalo ne isušuje,baš suprotno kao da imam balzam na usnama. Pila sam nesicu i jela čokoladu boja je opstala do povratka kući,s time da je samo sjaj nestao.

Svakako ću još ovaj tjedan staviti poštene swatcheve ruževa i kako izgledaju na usnama,tako da bez brige sve ćete vidjeti.

Isprobala sam još miris za kosu sa shimmer česticama, miris je ugodan nije jak što je dobro da se na sudara sa parfemom koji nosite. Kosa mi je mirisala čak i kada sam došla kući, a shimmeraste čestice su decentne i vide se ali baš onoliko koliko treba,meni su jako lijepe. Sprej ne utječe na kosu u smislu da je lijepi ili masti,eto to je onako na prvu.

Na žalost to vam za sada mogu reći,ništa više. Obećavam  detaljnu recenziju čim malo više sve isprobam.

Zaista se radi o predivnoj blagdanskoj kolekciji,same bočice su toliko lijepe da ih nikada neću stavljati u ladice.

Ako se još sjećate onoga osjećaja otvaranja poklona kad ste bile djevojčice,e pa upravo takav osjećaj pruža ova kolekcija....bravo Essence :D

Sad vas ostavljam fotkicama......uživajte.








Lijevo: gore (prema zglobu) 02 pink&perfect , dolje 03 red rocks










Nadam se da ste stigli uzeti jednu sitnicu iz ove kolekcije :D



Pepe Le Pew girl © 2014