nedjelja, 12. listopada 2014.

Nove zanimljive stvarčice !!!!!

nedjelja, 12. listopada 2014.
Iako pokušavam manje kupovati,teško odolim popustima na koje očigledno stalno nabasam. Moram priznati da mi je od svih noviteta najdraža investicija u prirodne kremice za lice. Pogledajmo što sam sve kupila.




Dugo već želim isprobati umjetne trepavice,isprva sam ciljala na Catrice parcijalne trepavice ali kako ih nije bilo uzela sam ove Essence frame 4 Fame,i nisam požalila. Dolaze u 4 različite dužine sa odgovarajućim ljepilom. Izgledaju prirodno i iznenađena sam kako sam sa lakoćom savladala stavljanje ovih trpuškica. Mislim da je cijena oko 30 kn i meni su za +5.

CD.citrus deo 24h sam uzela na popustu za 15 kn. Ne sadrži mineralna ulja,boje i silikone. Miriše me oduševio,predivna citrusna nota. Provjereno me štiti od jutra do mraka kada stignem kući. Planiram kupiti i naranču.

Flormar korektor u nijansi 01 sam uzela za 19 kn jer se nudio popust od 50%. Korektor dolazi sa aplikatorom koji možete pronaći kod sjajila za usne. Kremast je i zaista jako dobro prekriva,u mom slučaju tamno područje oko očiju. Mali minus je što nakon jedno 5 sati počinje isticati male borice,ali pošto se solidno drži tu "izdaju" na kraju dana mu ne zamjeram previše.

Flormar olovke za usne,također kupljene na popustu za 9 kn. Zaboravila sam popisati nijanse,ali radi se o nude-pinki nijansi i boji šljive. Mekane su,lako se nanose i izdrže piće i klopicu bez problema. Ako pronađem još koju nijansu uzimam sigurno.

Bourjois-Glamour Excessive parfem od 50 ml,cijenu ne znam jer sam ga dobila na poklon. Diskretna cvjetna nota idealna za svaki dan.

San prirodne kreme sam dugo planirala isprobati i napokon sam se počastila. Uzela sam dnevnu,noćnu i dječju kremu. Ako se ne varam sve skupa sam platila 110 kn sa dostavom. Prerano je da pričam o zapažanjima jer ih imam tek 4 dana. Mirisne su i mislim da ćemo se dobro slagati. Otkrila sam da noćna krema odlično djeluje na ispucale usne :D. Svakako će dobiti svoj prostor u posebnom postu.

Bila sam aktivna i na Ebayu ali opet sam pokušala potrošiti što manje iznose pa prosudite kako sam prošla.



Ovakav tip ogrlica,nećete baš pronaći u mojoj kolekciji. Svidjela mi se na prvu iako nije moj stil pa sam je naručila. Nijansa je lagani bež sa zlatnim lančićem. Na kraju sam ipak zadovoljna kako mi podigne svaku kombinaciju i dobila sam same pokvale za ovu ljepoticu. Link je OVDJE.



Kleopatra ogrlica kako je ja zovem je dugo na wish listi. Dostupna je i u pink varijanti i obje su divne. Link možete pogledati OVDJE.



Naušnice su mi na prvu djelovale malo previše,ali ubrzo su postale omiljen par. Upravo što su neobične,svima zapadne za oko i idealno nadopunjuju moju kratku frizuru. Lagane su i ne osjetim ih tokom dana. Link je OVDJE.







Kistovi su kopija Everyday Minerals što nisam znala kada sam ih uzimala jer nije bilo navedeno. Savršeno su mekani i dovoljno precizni za zahtjevnije lookove. Svaki dan ih koristim i mislim da ću naručiti još jedan set. Link je OVDJE.


To je sve za danas,nadam se da vam je bilo zanimljivo. Pišite ako imamo nešto zajedničko od noviteta ili ako vam se nešto posebno sviđa. Pozdrav :D !!!!!!!


Pepe Le Pew girl © 2014