nedjelja, 8. lipnja 2014.

Dobitnica nagradne igre :D :D

nedjelja, 8. lipnja 2014.

Prva nagradna igra je prošla i naravno dobitnica je tu. Žao mi je što vas je tako malo sudjelovalo ali nema veze biti će bolje drugi puta.

Dobitnica je Lana Gotvald, molim da se u roku od 48 sati javi na mail  samanta.fak@gmail.com Potrebno je ostaviti adresu kako bi mogla poslati paketić. Čestitke dobitnici,ostalima više sreće želim drugi put.


Pooooozzzzićććć.



AVENE COLD CREAM

Povrh krema koje koristim i s kojima sam zadovoljna,uvijek mi malo nedostaje da mi koža bude ok. Suhoća i sitne ljuskice su moj najveći problem. Odlučila sam krenuti u ljekarnu i vidjeti što se "ozbiljnije" nudi za perutanje kože. Nakon malog razgovora sa tetom u ljekarni kupila sam ovu kremu. Nastavite čitati ako imate sličnih problema.







Kremu koristim oko 30 dana,i pisala sam u notes zabilješke od početka korištenja,tako da će biti svega :D
Prvo što ću napomenuti da ponašanje kreme kod mene i vas uopće ne mora biti jednako,pa krenimo.
Za količinu od 40 ml treba izdvojiti 63 kn. Krema dolazi u kartonskoj kutijici sa malim prospektom Avene proizvodnje. Tubica je metalna,možda sam se glupo izrazila ali ne znam kako drugačije objasniti. Treba pažljivo istiskati kremu od dna kako ne biste kasnije iskrivili tubicu.



Ovakve upute sam ja dobila u ljekarni. Kod pojačane suhoće kože preporuča se nanositi dva puta dnevno na očišćenu kožu (normalno :D ). Kad se koža oporavi dovoljno je i jedno nanošenje noću prije spavanja.
Trebalo mi je malo strpljenja s ovom kremom ali isplatilo se.
Iako je krema mene više podsjeća na mast. Prvih dana korištenja kreme,lice mi je bilo masno dobar dio dana,tako da je malo nelagodno. Miris je pomalo kiselkast,koji osjetim i kod ostalih Avene proizvoda što mi ne smeta. Očekivala sam da će krema napraviti čuda odmah prvih dana i malo sam ostala razočarana.Krema se pokazala ODLIČNA ali tek sada nakon mjesec dana korištenja. Zbog toga sam napisala da treba strpljenja. Ispočetka mi se učinilo da uopće ne upija i vjerujte da sam imala više prhutanja sa kremom nego prije nje. Također se javio neugodan osjećaj "vodene maske" na licu. Nakon nanošenja lice je poprilično masno i ostaje tako duže vrijeme,ali se istodobno pojavi osjećaj kao da imam vlažnu maramicu na licu. Čudno ali tako je. Nakon svih ovih pojava kremica je počela surađivati,napokon.
Sada mi u potpunosti odgovara. Nanosim je navečer prije spavanja. Sada se ponaša kao hidratantna krema i nije toliko teška kao na početku. Brže se upije u kožu i koža je ujutro mekana i bez ljuskica.




Kako imam alergije i često kišem i ispuhujem nos,ljuskice i suha koža mi prate područje nosa. Krema mi pomaže i na tom području.
Sve u svemu zadovoljna sam. Zavrzlame koje su se javile u početku su zasigurno reakcija kreme na moju kožu. Potrajalo je malo duže ali sada mi odgovara i nastavljam se mazuckati.

Jeste li koristili ovu kremu?

Pozzzzić :*

Pepe Le Pew girl © 2014