utorak, 29. studenoga 2016.

Avon - Contour duo

utorak, 29. studenoga 2016.

Kad govorimo o vještini šminkanja,konturiranje mi ne ide tako dobro kao što bi željela. Možda treba i više prakse,jer istina je da nemam vremena ali ni volje šminkati se svaki dan po sat vremena,tu mislim na nanošenje ful opreme :D

Ipak počela sam baby koracim i polako napredujem i iskušavam različite proizvode za tu svrhu.

Avon Duo je jedan od prvih proizvoda koji je stigao u moje ruke kako bi bolje konturirala.
Radi se o klasičnoj Avon ambalaži čvrsta, crna plastika sa velikim ogledalom nikakve zamjerke nemam što se pakiranja tiče. Provjereno čvrsto jer mi je nekoliko puta palo na pod.



Unutar kutije nalazi se duo kao što naslov kaže,tamnija polovica za sjenačanje lica i svjetlija shimerasta nijansa za posvjetljivanje određenih dijelova lica.
Zaboravila sam spomenuti da se radi o praškastom proizvodu a ne kremastom.



Prvo što pomislite kada otvorite ovaj duo je uuuu pretamna boja,e pa totalna zabluda. Dio za sjenčanje lica je izuzetno nježne boje i čak kada kist poprilično zamažete ovim proizvodom on i dalje ostaje nježan i decentan.
Nekima je to sigurno minus ako volite jače boje i već ste majstor u konturiranju, drugima ovo će biti odličan početnički proizvod jer jednostavno ne možete dobiti onaj blatnjavi izgleda kada niste toliki majstor konturiranja. U ovu grupu spadam i ja tako da meni odgovara.

Isprobala sam ga nanositi sa nekoliko kistova i najbolji se pokazao ovaj jer uspijem dobiti vidljivije sjene na licu.



Što se svjetlijeg dijela tiče radi se o shimeru sa nešto krupnijim zlatnim česticama. Što se nekima možda neče svidjeti,vidjeti ćete na slikama dolje o čemu govorim. Meni nije to neki minus jer imam bezbroj diskretnijih highlightera pa mi jedan ovako svjetlucavi dobro dođe. Koristim ga i kao sjenilo jer su mi te zlatne čestice super na očima.



Tražite li duo za konturiranje koji ima jaču moč isticanja vaših dijelova lica, iskreno preskočite ovaj proizvod.
Ukoliko ste još na Vi sa konturiranjem lica i niste sigurni što i kako, ovo je prava stvar za početak.
Super je što ga možete koristiti i kao sjenilo.
Na kraju zadovoljna sam jer sam i sama početnik i paše mi nešto nježnije kao što je  Avon Contour Duo.









Pepe Le Pew girl © 2014