subota, 12. studenoga 2016.

Wish lista

subota, 12. studenoga 2016.

Moje liste želja se mijenjaju na dnevnoj bazi rekla bi, čas nešto dodajem a onda skužim da mi nešto i ne treba baš.
Veseli me istraživati što ima novoga i puno toga stavljam na listu premda nešto sigurno nikada neće doći u moje ruke,što ne znači da ne smijem to poželjeti.

Krenimo od onoga što mi je trenutno baš pod, moram to imati.

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance paleta
Iskreno se nadam da neće ostati samo na listi želja,zaista je želim jako i ne odustajem tako lako od nje. Jedina mana koju joj pripisuju je trusenje sjenila što ću preživjeti ako je ostalo sve toliko vauuuu kao što kažu. Nijanse su mi predivne i niti jedna mi nije onako....ovu baš neću koristiti.



Pogledajte je predivna je ne znam što drugo reći :D

Već kad smo na sjenilima ostanimo malo još na ovoj temi.
Nedavno sam si priuštila prva MUG sjenila, i napokon sam se uvjerila da ih definitivno trebam. Hvala Make Up Paradise na blog sale gdje sam ih ulovila.
Krase ih predivne boje i lakoća blendanje što mi je najvažnije. Najviše mi se sviđaju MUG foiled sjenila,dugo nisam vidjela toliko krasne boje.



Ovo su samo neke od boja, ni sama nisam odlučila koje bi odabrala. Znam da neću moći uzeti sve što želim jer cijena nije mala ali i sa bar 3 ili 4 biti ću zadovoljna.

Nedavno sam si uzela Misha kremasto rumenilo i iznenadilo me u pozitivnom smislu. Nisam do sada koristila takva rumenila i razbila sam svaku predrasudu da se teško apliciraju.
Željela bi svakako barem još jednog kremaća :D u svojoj kolekciji. Iako su iluminatori mislim da mogu proći i pod rumenilo. Radi se o Sleek tekućim iluminatorim.


Nijansa koja je meni najljepša je Cuba to je ova breskvasta. Nisam gledala ako ih ima u Mulleru,nadam se da ima jer bi mi olakšalo kupnju.

Nisam još završila sa Sleek željama hahahh.
Nedavno sam pročitala post gdje je Roseybelle  pisala o Sleek ružu i ostao mi je u glavi taj post jer je bila zadovoljna.



Nisam još odlučila o boji,ali mislim da bi odabrala neku za svaki dan.

Totalni sam frik za rumenila, ali kako se sporo troše ne kupujem ih puno, ne znam dali je 6 komada puno hahahah.

Uvjerila sam se u kvalitetu Physicians formula proizvoda, imam puder u kamenu s kojim sam prezadovoljna.
Ovo rumenilo mi je izgledom preslatko,ali i nijansa mi je tako prirodna.



Jednostavno je savršeno :D Šljokice se su samo površinske što meni i odgovara jer i tako koristim iluminator sa manje upadljivim česticama. Miris je poseban i volim kad pored izgleda i miris je super.

I za kraj jedan puder, jer bez pudera ništa. Doduše radi se o BB kremi. Više puta nemam potrebu nanositi puder jer se radi o odlasku u kupovinu ili šetnju. Želim jednu kvalitetniju BB kremu i mislim da bi mi odgovarala La Roche Posay BB krema.


Lagana je minimalno prekriva što mi i odgovara, mislim da bi odlično odigrala ulogu osvježavanja lica.
Znam da ona neće još dugo ostati na ovoj listi.

Eto to je to, kada bi sve što želim nabrajala mislim da  nikada ne bi završila ovaj post. Ove sitnice su trenutno ono što me zanima i što možda provedem u kupovinu....svakako javim ako ugrabim što :D

Što je na vašoj listi želja?





















Pepe Le Pew girl © 2014