subota, 7. lipnja 2014.

Na put pa usput!!!!

subota, 7. lipnja 2014.
Drage moje curke,nisam duže pisala,vjerujte skupilo se podosta toga. Nisam puno kupovala ali naletjela sam  tu i tamo na sniženja pa svašta nešto. Jednostavno ne mogu odoljeti sniženjima,mislim da smo sve slične kod takvih stvari.
Kao što rekoh u prošlom postu bila sam na putu. Dečko mi je Slavonac pa put pod noge u Slavonski Brod. Odmah na početku da vam kažem da mu je Bosanski Brod 15 minuta udaljen od kuće. Znači osobna u ruke,preko mosta i začas ste u Bosanskom Brodu koji je raj za neplaniranu kupovinu.
Normalno da ja na pameti imam samo kozmetiku,koja mi je broj jedan ako imam nešto veći đeparac.
Ova kozmetička kupovina je bila planirana,samo ne u ovom broju. Prvi put sam se susrela sa Golden Rose kozmetikom na fakultetu. Kolegica je živjela u Banja Luci pa mi je uvijek donijela nešto od tog brenda. I tako je krenula moja ljubav sa zlatnom ružicom,koja traje 10 godina. Ako znam da idem u Slavoniju pripremim se za kupovinu iz razloga što je Golden Rose kozmetika jeftinija u Bosni. Sreća što je Bosanski Brod blizu pa si kupim što želim. Samo da kažem da sam se vraćala 3 puta,jednostavno nisam mogla odoljeti tako niskim cijenama. U Rijeci ruž platim oko 30 kn dok ga u Bosni platim 12 kn,pa mi recite da se ne isplati.

Evo sličica,uživajte.



Ne znam sad točno,ali u grubo ove sve stvarčice su me koštale oko 100 kn,prezadovoljna sam.



Ako ste ikada koristili Golden Rose lakove znate da su izuzetno kvalitetni i traju mi na noktima i do 7 dana,uz pranje posuda,vrtlarenje i sl. Maxi brush omogućuje lagani nanos bez packanja. Kod svih nijansi dovoljan je jedan premaz,osim zelene boje tu stavim dva premaza.






Možete pročitati bezbroj recenzija o ovim ruževima,tako da se neću ponavljati. Odlični su,dugotrajni,ne isušuju usne,odlične boje,ma kad prežive klopicu i piće ništa više nije potrebno reći.




Tuš nisam planirala kupiti ali drago mi je da jesam. Isprobala sam prvi put. Odgovara mi što je kist malo duži, tako mi je lakše povući liniju. Pigmentacija mu je odlična,jedan potez je dovoljan za savršenu izrazito crnu liniju.




Slučajno sam naletjela na Flormar popuste i uzela sam si dva šljokičava eyelinera,svaki je koštao 10 kn. Super si mi za ove ljetne dane.

Zadovoljna sam ovom kupovinom jer sam prošla super što se buđeta tiče,a nakupovala sam puno toga što mi je super.
Što ste vi posljednje kupili,i jeste li pronašli neko super sniženje?
Pozzzzić!!!!



Pepe Le Pew girl © 2014