utorak, 23. svibnja 2017.

Veet set za kućnu depilaciju voskom

utorak, 23. svibnja 2017.

Ljeto stiže i svake godine isto kako i što sa nesretnim dlačicama.
Godinama već pokušavam ne brijati dlačice jer me ova metoda dosta iritira. Najčešće odlazim kod tete kozmetičarke koja me već jako dugo čerupa, upravo voskom. Dogodi se normalno da koji puta ne mogu otići na depilaciju i volim imati kod kuće nešto čime bi uklonila dlačice. Epilator mi je ok i dobro obavlja svoj posao. Epilator je spor i upravo time što je spor dosta boli. Vosak mi je najdraža metoda jer me najmanje boli i najbrže se riješim beštija :D

Tako sam odlučila isprobati Veet set za kućnu depilaciju.



Kupila sam ga u Dm-u i cijena je oko 160 kn.
Set sadrži:  bazu za držanje uređaja
                   punjenje od 50 ml -vosak
                   12 trakica za depilaciju
                   4 uljne maramice za čišćenje kože od ostataka voska
                   papir sa uputama
                   električni kabal




Ako ste ikada bili na depilaciji voskom sve vam je jasno, ako niste upute su jasno napisane i zaista su od velike pomoći.
Uređaj je lagan za korištenje i nisam naišla na probleme. Super je što aplikator grije vosak na temperaturu koja je taman i nema straha od prevrućeg voska i opeklina. Baza je idealna kada treba odložiti aplikator jer tako imate slobodne ruke i nema straha da vam vosak curi posvuda.




lako sam rukovala ovim setom i nije bilo problema. Dlakice odlaze jednim potezom i moram reći da sam ugodno iznenađena. Normalno morate pustiti malo duže dlake jer one kratke ne odlaze tako lako.
Ovaj vosak je namijenjen čupanju dlaka sa ruku i nogu, nije pogodan za bikini zonu. Probala sam i zbilja nije dovoljno jak za bikinu zonu. Naknadno sam saznala da postoji posebno punjenje za to područje, tako da ga svakako planiram kupiti.
Negativne strane ovoga seta su,premali broj traka za čupanje. Mislim da nikome nije dovoljno 12 traka. Sebi sam uzela posebne trake u Daniel Cosmetics i 100 komada sam platila 12 kn što je povoljno i trajati  će. Drugi minus je cijena punjenja koja je oko 55 kn. Po meni to je malo previše s obzirom da punjenja za ostale ovakve aparate imate već od 15 kn. Ali hajde kako kombiniram depilacije i ovo mi je pomoćno sredstvo potrajati će mi punjenje.
Nisam požalila kupnju jer set solidno obavlja svoj posao....normalno da sve malo duže traje pošto sami sebe depilirate. Najvažnije je da vosak NE curi svuda okolo već ostaje u aplikatoru gdje mu je i mjesto.
Eto ako ste slučajno dvojili oko ovoga seta ja vam dajem svoj glas za kupnju. Super je što možete iskoristit popust na ovaj set.....ako skupljate bodove u DM-u pa je cijena manja normalno.

Koje su vaše "zlatne" metode uklanjanja dlačica?







Pepe Le Pew girl © 2014