subota, 15. studenoga 2014.

Empty post

subota, 15. studenoga 2014.
Sastavljanje i fotkanje za ovaj post mi je do sada trajalo naduže,iz razloga što nikako da skupim i fotkam svu praznu ambalažu. Napokon sam odlučila da je dosta sakupljanja jer ako još malo budem čekala mislim da posta ne bi ni bilo.




Pojedine proizvode sam trošila jako dugo,dok sam druge potrošila relativno kratko. Ukratko ću opisati čime sam zadovoljna ili nisam.

Čistilice za lice koristim svakodnevno i ne mogu zamisliti njegu lica bez pilinga.

CLEAN&CLEAR piling protiv mitasera je blaga krema sa sitnim česticama koje temeljito čiste lice bez iritacije ili zatezanja kože. Zrnca su sitna tako da je piling ugodan ali istovremeno temeljit.

CERA DI CUPRA krema za lice,namijenjena suhoj koži. Krema je masnije teksture ali ugodna je i zbilja pruža hidrataciju koja je koži potrebna u zimsko doba. Preporučam je svakako svima. Postoji i lakša varijanta koja se brže upije.

BB DEBORAH 5 IN 1 kupila sam je davno na sniženju. Iznenadila me tekuća tekstura koja nije uobičajena za BB kreme. Kod izbora nijansi obratite pažnju jer iako djeluju tamnije ustvari nisu,i na licu izgledaju "normalno"

BIPA TUŠ ZA OČI imam  već 100 godina i nije da sam ga baš potrošila,osušio se pa nema smisla da ga čuvam više. Kistić je sa spužvastim debljim aplikatorom,koji nije zgodan kod izvlačenja tanjih linija ali svejedno sam ga često nosila. Nijansa je sivo-srebrna

BALEA LABELLO NASCHKATZE zanimljivo je da me privukla mala maca nacrtana na labelu :D Sve što tražim kod labela sam i dobila. Hidrataciju,blagi sjaj i predivni voćni miris




HERBAL ESSENCES šampon orhideja i kokos daje kosi vlažnost i sjaj. Šišam se svakih 20 dana tako da mi je kosa zdrava. Šampon je ok,ništa posebno ali ne pruža mi dovoljnu hidrataciju. Frizerka ma upozorila da mi kosa treba bolju njegu pa sam odlučila potražiti nešto novo.

LOREAL STUDIO-krema za ukručivanje kose. Kratka frizura zahtjeva neku vrstu gela ili kreme za formiranje željene frizure. Ova krema ne sadrži alkohole i obogaćena je mineralima. Jačina krema je 3 što je neko srednje učvrščivanje. Prezadovoljna sam i sutra kupujem novo pakiranje. Vrlo lako  formiram frizuru bez neugodnog lijepljenja.

EVELINE lak za jačanje noktiju.Mislim da već ima stotine postova o ovom laku i sve su same pohvale. Lak učvršćuje i jača nokte,do sada sam potrošila 2 bočice i nastaviti ću koristiti ovaj lak.

NIVEA BLACK&WHITE 48h deodorans koji štiti od znojenja i ujedno ne ostavlja tragove na odjeći. Deodoranse ne koristim duže vrijeme ali ovaj sam dobila na poklon pa sam ga ipak potrošila. Ugodan prepoznatljivi Nivea miris sigurno vas štiti kroz dan.



To bi bilo sve. Ovaj post mi je zadao najviše posla upravo zbog sakupljanja bočica. Kako vi stojite sa svojim zalihama?







Pepe Le Pew girl © 2014