subota, 15. kolovoza 2015.

Sura manikura :D :D

subota, 15. kolovoza 2015.

Za ovu manikuru me inspirirala Mirela sa bloga Sura Dancer. Mirela radi predivne manikure,koje su meni kao smotanoj osobi izvedive,barem sam tako mislila :D

Jučer je objavila post,i priznajem da sam se zaljubila u njene nokte :D. Manikura o kojoj pričam je OVDJE . Radi se o iskapanoj manikuri,gdje dobijete efekt "kapljica" više boja koje graniče jedna s drugom na tamnijoj podlozi.

Odmah sam poželjela napraviti isto i tako sam krenula. Nažalost nokti su mi trenutno prekratki i nemam strpljenja sat vremena čekati da se sve osuši. Mirela svaka čast,ali ja ne mogu :D
 Tako sam dobila moju verziju iskapane manikure. Nisam odabrala tamnu podlogu jer sramotno nemam crnog laka. Trenutno su mi Essence gel nails najdraži lakovi iz jednostavnog razloga jer su odlični. Ove dvije boje nosim stalno,pa sam ih odlučila spojiti u ovu manikuru,uz dodatak akrilne boje (narančasta).

Nije ispalo kao Mirelina manikura,ali to nije ni najvažnije. Ono što je bitno je zabava,meni je baš fora kapati lak po noktima i gledati kako nastaje šarena slika :D Još bitnije,nije uopće toliko teško.

Eto mojega šarenila :D









Namjerno nisam stavila slike noktiju iz bliza,jer su mi zanoktice katastrofalne i nisu baš za gledanje. Trudim se riješiti taj problem ali nema pomaka za sad.

Eto to je moja verzija iskapane manikure. Predlažem da i sami isprobate ovu Mirelinu metodu jer je baš zabavna :D

Pozzzić :*






Pepe Le Pew girl © 2014