nedjelja, 19. srpnja 2015.

Što se nalazi u mojoj torbi?

nedjelja, 19. srpnja 2015.

Iako sam obećala post ranije nisam stigla jer sam iskreno umorna i kratka sa vremenom i ne stignem ali eto ga danas.




Torbe biram po veličini hahahah što više stane to bolje jeli tako. Uglavnom mi je torba puna papirića jer čuvam svakakve gluposti,od računa do ceduljica i papirnatih maramica.
Ovo je trenutna postava u torbi.



Normalno najvažniji je novčanik jer sadrži sve dokumente i meni najvažniju kartu za autobus :D. Relativno je nov i najdraži do sada jer je šaren,funkcionalan i kvalitetan i baš mi je super. Još važniji mi je notes jer sam senilna i sve zapisujem. Kupila sam ga na Ebayu i imao je špagicu sa ključem ali petljala se stalno pa sam je odrezala. Uglavnom dovoljno je da sve zapišem a toliko je malen da mi ne smeta u torbi.
Dezić nosim ljeti iz razloga da se "osvježim" tu i tamo po ovim vrućinama.
Naočale su obavezne jer imam alergije ljeti i spase me od jakog sunca i kihanja 500 puta na dan. Nemam naviku nositi kozmetiku sa sobom. U zadnje vrijeme nosim samo  Manhattan sjajilo za usne i Golden Rose ruž.Sjajilo je neutralne je nijanse i odgovara mi za svaki dan. Ne isušuje mi usne i žao mi je što nisam uzela crvenu nijansu jer mi se baš sviđa.
Ogledalce mislim da nosimo svi,moje je na ružice i malo teže se otvara ali ne smeta. Ključeva imam popriličan broj jer nosim ključeve od bake,roditelja i svoj.
Blistex balzam za usne mi je broj jedan i trenutno je u torbi. Balea krema za ruke,ustvari maska i krema za ruke u jednom. Ok je ništa posebno,nije mi puno pomoglo oko suhih ruku i zanoktica. Gabriela Sabatini parfem sam dobila na poklon,slatkasto voćni miris koji mi odgovara jer volim takve mirisne note. Na kraju pumpica za astmu,uvijek je nosim sa sobom i nikuda ali nikuda ne idem bez nje jer normalno nije ugodno ostati bez zraka.
To je to,većinom nosam isto ponekad se dogodi da nešto drugo zaluta u moju torbu ali ovo je osnovno što uvijek kreće sa mnom.

Što vi nosite u svojoj torbi?







Pepe Le Pew girl © 2014