petak, 18. rujna 2015.

AVON NATURALS FACE SCRUB - TEA TREE&CUCUMBER

petak, 18. rujna 2015.

Davno sam otkrila pilinge i od tada su mi najdraži čistači lica. Neki od vas su me pitali koliko često radim piling i koliko mijenjam rutinu ovisno o godišnjem dobu. Iskreno nema razlike jer piling obavljam svaki dan. Ovakav način čiščenja lica izostane samo vikendom kada se ne šminkam pa nema ni potreba za pilingom.

Zvijezda ovog posta je Avon naturals piling sa čajevcem i krastavcem.



Piling dolazi u tubici mekane(gumirane) plastike količine 75 ml. Miris je blag i ja ne osjetim čajevac nego svježinu, očito krastavaca :D
Tekstura je poprilično gusta i podsjeća me na pastu,ali bez problema izlazi iz tubice.









Unutar guste paste nalaze se zrnca koja su jasno vidljiva.



Piling se nanosi na vlažno lice i lagano masira te ispire mlakom vodom. Zrnca koja sam spominjala se osjete na licu ali ne grebu niti iritiraju kožu,barem ne moju. Meni odgovaraju jer imam osjećaj da temeljito odrade svoj posao. Puder skida lako,dok maskaru ipak morate naknadno očistiti losionom ili micelarnom. Nakon ovoga pilinga lice je čisto,sjajno i bez neugodnog isušivanja. Plus je što mi ne isušuje dodatno područje nosa (alergija i šmrcanje).
Zadovoljna sam i trenutno je ovaj malac srušio sa trona dugo obožavan Balea piling sa malinom.
Jedina zamjerka je što je količina vrlo mala,pogotovo za nas koji piling radimo svaki dan. Ovako dobar piling trebao bi dolaziti u većim pakiranjima.

Zanima me kako vi čistite lice i koje su vam najdraže čistilice?

Hvala na čitanju.....pozić :D








Pepe Le Pew girl © 2014