subota, 18. lipnja 2016.

Tester Box

subota, 18. lipnja 2016.

Kako mi je ovo prvi Box odlučila sam mu posvetiti malo više pažnje i provesti vas detaljno kroz moju tester kutijicu.

Mislim da je ovaj mjesec zavladala poprilična ludnica jer je najavljena suradna sa ELFS i normalno da ni ja nisam mogla odoljeti.
Ja sam totalni frik za kutije i na prvu ova preslatka kutija me oduševila,još smišljam za što ću je iskoristiti za sada samo je promatram i divim se.

Sve je pažljivo zapakirano tako da sam baš uživala u tom prvom pogledu na moj box.

Ovi proizvodi su se našli unutar Testera.Iskreno na prvu sam malo ostala,vjerovatno sam očekivala nešto više Elfsa unutar same kutije osim popusta na njihovu kolekciju.

Nisam se dala i odlučila sam proučiti sve što sam dobila prije nego donesem krajnji dojam. Mogu vam odmah reći da sam zadovoljna....hajmo obajsniti zašto.

Mnogi su se okomili na Fa u smislu mogla sam ga sama kupiti. Koristim Fa još od srednjoškolskih dana i volim njihove proizvode. Suprug mi je pravi zaljubljenik u njihove gelove tako da sam tu prošla ok.Ovu kremu sam i sama planirala kupiti.....i gle dobila sam je u velikom pakiranju,zaista sam se obradovala.


Kratka kosa zahtjeva stiliziranje i lak je ponekad potreban. Eto pokazalo se da mi ovaj Nivea lak ne odgovara jer je previše jak i kosa mi je suha i nikakva nakon ovoga laka. Znam da neću kupiti veliko pakiranje. Šampon nisam probala.
Ulje za kosu koristim i dobro će mi doći, iskreno ne mogu se dosjetiti dali sam ga već koristila.Maskara je za mene pun pogodak, volim dekorativu i drago mi je da se unutar kutije našao barem jedan komad. Probala sam jučer prvi puta i naglasi trepavice dosta dobro.....svakako javim dojmove.


I na kraju tester kremice koju prvi puta vidim i jedva čekam da je isprobam.Zadovoljna sam sadržajem Tester Boxa, da možda bi voljela da je stiglo i neko iznenađenje osim popusta na Elfs kozmetiku,ali i kutija mi je predivna.
Voljela bi da je stiglo više testera jer volim nove stvari koje nisam nikada probala kao ovaj tester kreme.
Sve u svemu zadovoljna sam prvim tester boxom koji je stigao na moja vrata.....sigurna sam da ovo neće biti samo prvi.

Pusa.......što vi kažete na ovo izdanje Testera.

4 komentara:

 1. Bila sam toliko tužna kad nisam uspjela uloviti ovaj box, no sad mi je drago što nisam jer mi se proizvodi ne sviđaju :/ Mislim da je ova kutija bila čista navlakuša, a to nije lijepo :(

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Slažem se, koliko pratim po blogovima ovo je do sada valjda najgora kutija. :/

   Izbriši
 2. Lijepo pakiranje, bezveznjikav sadržaj. Volim većinu proizvoda koji su se našli u toj kutiji, ali ponovno su totalno promašili svrhu takvih kutija. Šteta. :/

  OdgovoriIzbriši
 3. Ne znam što bih rekla, gledam ove strane kutijce što mogu doći u Hrvatsku i vjeruj mi da ima boljih kutija za samo 50ak kn više - mislim da ova naša kutijca - Tester Box - nije baš naspram ovih iz drugih država. Šteta.

  OdgovoriIzbriši

Pepe Le Pew girl © 2014