subota, 15. listopada 2016.

I got sunshine in my pocket :D

subota, 15. listopada 2016.

Malo me ima malo me nema. Znate kako je kada se radi umor uzima svoje i puno puta ono što mislimo da možemo padne u drugi plan.
Spomenula sam vam da sam na godišnjem i da se više posvećujem blogu, e pa malo sam vam lagala....barem što se godišnjega tiče.
Stvari stoje ovako moj godišnji traje nešto duže jer ću postati MAMICA :D da ja postajem mama. Dok vam ovo pišem još uvijek mi toliko nestvarno zvuči eto i suza odmah (dobrih suza).

Biti ću potupono iskrena, nikada nisam ni mogla zamisliti koliko to malo stvorenje promjeni sve i s koliko emocija me sve to pogodilo kao bomba.

Moje prijateljice su sa 25 godina imale taj majčinski osjećaj i poznatu rečenicu da mi je bar djete. Ja sam se užasavala same pomisli da imam bebu tada. Ne znam volim djecu ali tada sam i sama bila nezrela i nespremna. Dugo sam se osjećala krivo, kako ja ne osjećam potrebu za bebom, mojom bebom.

Oko 27 godine polako sam primjećivala bebe oko sebe, svaku bi grlila, svakoj zabijala nos u kosicu i njušila onaj čisti parfem bebe :D o da tada sam shvatila da je došlo moje vrijeme i da i ja volim bebe :D

Okolina je takva da nameće  majčinstvo i udaju i izgubimo se u svemu tome. Nisi potpuna ako nisi nekome žena ili cura, ako nisi majka.

Svatko poznaje sebe i vjerujte mi stigne vrijeme za sve, vaše tijelo, mozak i srce sami naštimaju pravo vrijeme za prave stvari. Nedajte se i bez brige svatko ima svoj tempo. Ja se znam našalit da kasnim za svojom generacijom barem dvije godine :D

Punim plućima uživam u novom razdoblju i sama sam sebi rekla da je ovo mojih 9 mjeseci da radim što želim i da napokon i ja budem malo mirnija.

Eto koji dan bi napisala sve i svašta ma sto ideja, dok druge dane ne palim laptop uopće. Uživam u toplom čaju, čitanju, gledanju omiljenih serija....beba i ja volimo odmarati.

Eto sve ide sporije ali meni ne smeta....nadam se ni vama.....volim svoj blog....promijenio me iz sramežljive cure u eyeliner and red lipstick girl :D
Normalno tu ste vi, moje cure koje me prate i s kojima djelim ljubav prema kozmetici i prema životu.
Za postojanje bloga zaslužne ste jednako vi kao i ja :D i hvala vam na tome.

Nadam se da će te mi pomoći kroz ovo razdoblje jer iskreno o bebama malo znam :D.
Planiram pitati vas sve što ne znam jer ima puno vas koje su mamice i koje sada mogu pomoći meni :D
Radujem se druženju i razmjenjivanju baby informacija sa vama.
Bez brige ovo ostaje i dalje najviše beauty blog sa malim dodatkom u obliku pelena, malih nogica, rukica i mirisnih :D guza :D


Pozzzzzić :*





Pepe Le Pew girl © 2014