nedjelja, 13. srpnja 2014.

Flormar sjenila

nedjelja, 13. srpnja 2014.
Prvo vas moram obavjestiti da me od sada možete pratiti i na facebook stranici Pepe Le Pew Girl.

Osim lakova koji su mi se pokazali odlični,nisam kupovala pretjerano u Flormaru. Nedavno su imali popust od 60% pa sam uzela par sitnica. Danas ću vam pisati o ovim sjenilima.




Platila sam svaki komad oko 9 kn. Sjenila u bijeloj i crnoj ambalaži su mi se pokazala nešto bolja od onih u rozoj ambalaži.


Quartet eye shadow nijansa 405
Dolazi u čvrstoj plastičnoj kutiji sa poklopcem. Malo ogledalo se nalazi na unutrašnjoj strani poklopca. Aplikator za nanošenje sjenila je solidan i može poslužiti.







Sama sjenila su dosta dobro pigmentirana i uz bazu traju duže vrijeme. Ne truse se prilikom nanošenja što je meni veliki plus. Mali problem je što se blendanjem gubi na intenzitetu boje ali nije strašno. Meni se pokazalo bolje nanošenje prstima u odnosu na kist.



Sve nijanse imaju diskretan shimmer u sebi,i zbilja su krasne.

Quartet eye shadow 411
Neću se ponavljati. Što se ambalaže tiče i pigmentiranosti identično je gore navedenom sjenilu. Razlika je samo što je ovo u crnoj ambalaži.






Nijanse su divne. Bijela ustvari nije bijela nego se presijava na blago rozu boju,to mi je mrak :D



Također su shimmerasta,žao mi je što nisam bolje uhvatila svijetlo da se pokažu u boljem izdanju.

Pretty compact quartet eye shadow P041
Odmah se osjeti razlika u ambalaži,ova je nešto slabija. Dolazi bez aplikatora i ogledala. Ova sjenila mi zadaju muku,nisam još odlučila volim ih ili ne :D. Najviše me muči što se dosta gubi blendanjem tako da više puta moram dodavati sjenila ako želim intenzivniji look. Što nije sad kraj svijeta,ali zbog toga razloga rijeđe koristim ovaj quartet.












Najvažnije sam zaboravila. Kolegica blogerica  Ith s Corner  je recenzirala Flormar sjenilo u nedavnom postu,pa ga možete pročitati OVDJE

Sjenila su solidna,mnogi se žale na ambalažu. Što da vam kažem,morate biti samo pažljiviji i sve pet. Flormar često ima popuste,barem u mom gradu. Iskoristite takve situacije i ugrabite si koji primjerak nećete zažalit.
Drage dame to bi bilo to. Nastavljam u pijuckanju kave i polakom spremanju ručka,lazanje mmmmmm njam.
Pozzzzzzić ugodan vikend vam želim :D :D :D :D


Pepe Le Pew girl © 2014