subota, 3. svibnja 2014.

Hipp krema za velike bebe :D !!!!!!

subota, 3. svibnja 2014.
Svakodnevno čitam beauty blogove i tek sam prije 2 tjedna uočila recenzije ove kreme,iskreno pojma nemam kako mi je to promaklo. Sve su bile pozitivne i kolegice blogerice su imale samo divne riječi za Hipp kremicu pa sam i ja pohitala u Muller i uzela ove kremice i dobro da jesam. Samo ću vam reći da ja pojma nemam kako sam prije živjela bez ovog malog čuda.




Moja kože je čudna pa mi je teško pogoditi čime je njegovati. Trenutno koristim Cera di Cupra kremu i ok mi je ali nešto mi opet fali. Nikad nisam imala problema sa prištićima, i u najgorim pubertetskim danima koža mi je bila čista.Moj problem su ekstremne razlike na koži lica. Dok mi je t-zona masnija,obrazi i nos su mi toliko suhi da nastaju sitne ljuskice. Kod šminkanja to mi je najveći problem. Zbog toga sam pojurila po ove kremice. Krenimo ih nahvaliti kako zaslužuju :D






Za ovu kremicu morate izdvojiti 15 kn,imate i manje pakiranje za 8 kn mislim. Ja sam se odlučila za ovu veću. Tekstura je slična kao kod klasične plave Nivea kreme. Tu prestaje svaka sličnost. Iako je gusta vrlo lako se razmazuje i ostavlja masniji trag koji na mojoj koži nije težak i upije za 20 minuta. Ja je koristim svaki dan,ujutro nakon umivanja namažem cijelo lice i suhe dijelove još malo više natrackam kremom. Za sad mi odgovara takav tretman jer mi je očito koža željna vlage :D. Miris je blag i ugodan,i dobijem komentare da mirišim po bebama. Sadrži bademovo ulje koje ja volim u kremama. Koža mi se manje peruta i na dodir je mekša. 

Hipp u tubici je još jedna izuzetno dobra krema.



Krema nije toliko gusta, izuzetno je lagana na dodir i predivno miriši. Sadrži bademovo ulje koje hrani vašu kožu. Prilikom nanošenja na kožu podsjeća me na losione za lice. Kad je nanesem imam osjećaj kao da sam se namazala nekom gustom vodom,malo glup opis ali tako je. Brzo upije i ostavlja kožu mekanom i nekako lijepom. Od kada sam je kupila obavezna mi je kao priprema prije šminkanja. 
Obje kreme su mi odlične i nadam se da će mi odgovarati na duže vrijeme.
Moja Bijelka se slaže sa mnom i nadzire moje tipkanje. Umorna je pa joj nemojte zamjeriti :D



Jeste li isprobali već ovu kremu? Koja je vaša nezamjenjiva krema za svaki dan?
Hvala na čitanju :D !!!!!


Pepe Le Pew girl © 2014