nedjelja, 27. travnja 2014.

WET N WILD PALETA SJENILA

nedjelja, 27. travnja 2014.
Posljednjih dana čitam mnoštvo postova o ovoj kozmetičkoj marki. Osim crne olovke nisam imala prilike isprobati niti jedan proizvod. Isprva me privukao puder koji sam željela isprobati,ali na kraju odluka je pala na ovu ljepoticu koja je na kraju završila u potrošačkoj košarici. 





Prvo se ispričavam na lošim fotkama,ali zbog oblačnog vremena nikako nisam mogla uloviti bistrije fotografije.
Pa krenimo na posao. Ime palete je E 736 PETAL PUSHER. Dobijete 8 sjenila u klasičnoj plastičnoj kutijici sa aplikatorom koji ima s jedne strane spužvasti aplikator a s druge mali kistić. Testirala sam ga i mogu vam reći da nije loš,može poslužiti. Sam proizvođač kaže ovako : a stunning collection of 8 silky ultra-pigmented day-to-night colors,mix-and-match for a variety of looks from sweet to wild, all day,crease-resistant color.
Na samoj poleđini kutijice nalazi se vodič za šminkanje koji je po mom mišljenu koristan za početnike ili cure koje nisu iskusne u korištenju više nijansa prilikom šminkanja. Sjenila se ne truse niti malo prilikom nanošenja prstima ili kistom što je mene oduševilo. Pigmentacija je odlična i traju dugo sa bazom ali i bez nje,što sam osobno testirala. S lakoćom se blendaju, ma prava milina. Bez pretjerivanja jedna od boljih paleta u mojoj kolekciji. Zaboravila sam na cijenu,za ovu paleticu morate izdvojiti 49 kn. Toplo preporučam svima WET N WILD palete jer su kvalitetne i nećete požaliti,ja nisam i vjerujem da ću uzeti barem još jednu.

Evo i swatcheva.







Na žalost nisu ispali jako dobri,ali vjerujte mi na riječ nijanse su predivne.

Jeste li isprobali WET N WILD sjenila,što mislite o njima?
Hvala na čitanju :D !!!!!





Pepe Le Pew girl © 2014