ponedjeljak, 22. svibnja 2017.

Svi smo mi dvolični!!!!

ponedjeljak, 22. svibnja 2017.

Vjerovali ili ne sada je skoro jedan ujutro i ja sam se ustala iz kreveta u namjeri da napišem ovaj post. Mala spava ušuškana je i ja ne mogu čekati jutro jer mi prvo vrag ne da mira a drugo Misha možda neće ujutro biti tako dobro raspoložena pa neću moći ništa napisati. Da kćer mi se zove Misha :D

Možda vam se učini da se u ovom postu raspravlja o Ivani i njenim nesretnim kistovima....spomenut ću ih ali nije riječ o tome.
Sigurno već sve znate i upoznate ste sa svime.
Jučer sam stala u njenu obranu možda prerano ali ne zamjeram joj sad nešto puno u smislu da ću prosut drvlje i kamenje....ženu ne poznajem i tko sam ja da raspravljam o njoj kao osobi.
Kao kupac mogu reći da neke stvari nisu uredu zna se već koje....uzimanje tuđih slika i predstavljanje kao svoj proizvod i totalno nezgodno spominjanje domaćeg proizvoda kada se proizvodnja odvija u Kini. Ja protiv Kine nemam ništa protiv, kupuje preko Ebeya....heloooo Kina :D
Moja primanja su skromna i plaća mi je minimalac tako da povoljno kod mene prolazi ali to ne znači da ne volim kupiti i nešto kvalitetno. Eto imam Sigmin kist za puder i koštao je previše ali volim ga kao suho zlato :D Iskreno nisam upućena u private labaling, pametniji od mene neka raspravljaju o tome. Ono što me šokiralo je cijena kistova koja je jednostavno prevelika ako se već spominjalo prihvatljvost cijenovno svima. Meni ta cijena nije prihvatljiva...ako dodam još malo novaca i imam nazovimo orginal.
Sam naziv proizvoda me ne smeta jel Zorya ili Zoraja ili Zoeva ma zaboli me uho.
Urban Decay je poznat po svojim Naked paletama i svi znamo za njih. Također ima bezbroj kopija istog brenda, ma što me briga jel se zove naked, natural ili ne znam ni sama kako ako je kvalitetno i cijenom povoljno....svi kupujemo i pazi ti to nikome ne smeta naziv i usporedba sa brendom koji se prvi toga sjetio.
Da sada kada se sve sleglo Ivana je ukakala i šefa i stanicu kako se kod nas kaže.....ali toliko polemike oko imena kista....daj ajde.
Drugo blaćenje Tester boxa najednom. Osobno priuštila sam si jedan box i bio mi je ok....doduše nisam željela isprobavati proizvode za kosu ali dobila sam lak....ali što sada.
Svaki mjesec vidim postove o Testeru i koliko su pojedinci zadovoljni....ali eto sada su ustanovili da je Tester shit i da je već duže teška prevara......pa čekaj malo ako i je prevara zašto se uzima već mjesecima i pišu hvalospjevi.
Blogovi nastaju i nestaju kao gljive....i svi se kunu u svoju vjerodostojnost i iskrenost. Već mi duže to ide na jetra....danas dobiješ 6 nijansi pudera a već prekosutra veliki post o istim puderima....čekaj malo koliko imaš glava i lica da si sve isprobao u jedan dan. Kako možeš recenzirati nekoliko rumenila u jedan dan....kako znaš koliko traju na licu kako se ponašaju.....koliko tvoj dan ima sati jer moj koliko znam ima samo 24 sata. Ovakvi postovi su prečesti i onda se ja osjećam kao neki idiot jer ja taj post nisam odradila ni u sljedećih mjesec dana jer pazi ovo nisam stigla. Pitam se gdje je iskrenost u tim postovima i ta toliko naglašavana vjerodostojnost.
Vraćam se opet na Ivanu i kistove....uopće nije važna ona.....eto poslužila mi je kao primjer.
Svi se zgražaju nad time što se nesretnoj kozi brije dlaka.....brije ne ubija se....da ne smije se staviti naznaka da je cruelty free ako to nije istina....slažem se sa tim.
Mogu se kladiti da ste bezbroj puta prošli pored neke živince na četiri noge i baš vas je bilo briga jel dobro ili nije....niste zastali da joj kupite par deka salame ili odnesete hranu u neki azil....ali pati vas brijanje koze....super.
Vratimo se na bloganje....nije mi važno koliko imam lajkova, hvala na svakom lajku ali istovremno žicate iste lajkove.....hajmo doseći brojku od 1000 pa će biti neka nagrada. Čekaj pa sad si spomenuo da ti lajkovi nisi bitni koji vrag onda žicaš.

Svi smo mi fini i dobri ali kako god se okrene imamo dva lica.

Pepe Le Pew girl © 2014