petak, 30. prosinca 2016.

Zlatno-crna kombinacija za Novu!!

petak, 30. prosinca 2016.

Mislila sam da neću stići ali eto iznenadila sama sebe. Rijetko mi se poklopi dan da je šminka ok,svijetlo da me služi i da se čarobno frizura složi sama od sebe, e pa drage moje dana je taj dan osvanuo.
Što reći čak je i fotić surađivao i nije me tjerao da fotkam 1000 fotki hahahah.

Nova me nekako vuče na zlato barem što se make up tiče i gledajući po netu upravo je kombinacija zlatne i crne nekako klasika za doček.
Mislim da nisam do sada zalazila u te boje, nekako me privuku smeđi tonovi. Nisam se dala i odlučila sam zlatno i crno a smeđem sjenilu zabranjem pristup.
Željela sam naglasiti onako crtu kao sa eyelinerom ali bez njega ako me kužite, tako da sam kao pomoć zaljepila trakicu ispod oka jer mi olakšava posao i iskreno ne znam bez nje napraviti pošten make up.

Nisam puno proizvoda koristila jer si nisam željela komplicirati dodatno stvar, imam poteškoća kada radim sa crnim sjenilom pa se držim onoga da ne kompliciram bezveze.
 Kao i svaki puta prvo stavljam bazu na cijelo oko, ovoga puta sam koristila Essence bazu koja mi super ujednači kapak.
Na bazu stavljam Kiko bijelo sjenilo čisto da mi lakše bude blendati sjenila koja tek namjeravam koristiti.
Baza ovoga izgleda je crno sjenilo iz Sleek paleta i mislim da je crno sjenilo isto u svim Sleek paletama. Crno sjenilo mi je najgore što se rada s njim tiče tako da idem postepeno i bolje je nadograđivati nego se zacrniti sav jer onda povratka nema.
Zlatno sjenilo je novo ABH i nijansa je Gold Bar, i predivno je i što se boje tiče i rada sa samim sjenilom. Jednostavno oduševljena sam i presretna što je u mojoj kolekciji sjenila.
Gold Bar sam polako utapkala prstima jer mi  tako kapak prima više sjenila, nakon toga sam popravila sve malim kistom.
Maskara je opet Essence i mogu vam reći da je ne ispuštam iz ruku, normalno mala pomoć su Aura trepke koje sam koristila za ovaj look.
Rumenilo sam zamjenila bronzerom i to Avon perlicama koje sadrže i bronzer i highlighter, volim ih jer daju prirodan sjaja koji mi treba za ovaj izgled pošto je naglasak na očima.
Usne su između nude i pink a koristila sam Essence sjajilo pobrisala mi se šifra nijanse nažalost.
Eto to je sve mislim da nisam zaboravila ništa.

Dosadna sam svaki puta govoreći kako je fotić pojeo boju ali istina je. Uživo zaista je crno-zlatna kombincija i ta crna super istakne smeđe oči a zlatna digne sve tako da izgleda svečanije.

Zadovoljna sam kako je ispalo jer vidim mali napredak i ne mučim se više toliko sa izgledima koje želim napraviti, normalno još ima puno rada za mene i učenja ali uživam polako.

Eto fotke su tu, nadam se da vam se sviđa i da ste dobili jednu ideju kako se našminkati.











Drage moje želim vam sretnu Novu koja će biti prvo ispunjena zdravljem a onda svime ostalim što si želite.
Dobro se zabavite i čitamo se normalno nakon nove :*

Pozzzzzić!!!!

Pepe Le Pew girl © 2014