utorak, 7. ožujka 2017.

Helena Delirium-prirodna kozmetika

utorak, 7. ožujka 2017.

Veliki sam ljubitelj prirodnih kremica i mazalica, i volim isprobati nešto novo. Slučajno sam pročitala nekoliko recenzija spomenute kozmetike i nije mi trebalo puno da kontaktiram vlasnicu i naručim kremu i masku za lice.

Stranicu i katalog Helena Delirium kozmetike možete pronaći OVDJE  i zaista ima svega po malo :D

Za sebe sam odabrala kremu za lice pod nazivom Charlotte i masku za lice Cuddles.


Žao mi je što nisam fotke napravila ranije dok su etikete još bile nove ali eto...nemojte mi zamjeriti na toj sitnici.
Ambalaža je čvrsta i praktična što je najvažnije. Radi se o mini staklenkama, ako ste ikad imali staklenku zimnice kod kuće znate o čemu govorim.  Svaka mazalica ima svoj naziv i ime brenda.
Super je što na facebook stranici Helena Delirium  možete detaljno pročitati sve o vašim mazalicama od sastava do korištenja i cijena normalno. Moram napomenuti da su cijene više nego povoljne.
Iako se radi o staklenoj ambalaži, nema straha od pucanja jer se kod mene bezbroj puta našla na podu i ništa se nije razbilo.

Pa krenimo polako sa mojim dojmovima, koristim ove mazalice oko 2 mj i mislim da sam ih detaljno proučila.

Krema za lice Charlotte

Krema dolazi u količini od 25 ml i cijena je 25 kn :D pa sad recite da nije povoljno.



Radi se o univerzalnoj kremici koju možete mazuckati po kosi, tijelu i licu. Osobno koristila sam je kao kremu za lice. Na prvu sam pomislila da se radi o maloj količini ali kako je potrebno malo kreme za cijelo lice jako dugo mi traje.
Krema sadrži shea maslac koji zacjeljuje kožu i omekšava je te kakao maslaci  suncokret te divlju jagodu.
Prvo što me oduševilo je miris kreme, kao da vam je netko pod nos stavio čokoladu nešto zaista posebno.
Tekstura je onako tvrđa i podsjeća na maslac, ali čim krenete prstima razmazivati proizvod on se pretvara u ulje i doslovno klizi po koži. Male količine su sasvim dovoljne i vjerujte mi nema potrebe za pretjerivanjem.
Ono što mi se najviše sviđa je efekt koji daje na licu, brzo upija i nema potrebe čekati dok krema upije. Važno mi je da ne moram čekati jer mi se puno puta neda. Bez problema stavljam puder nakon ove kreme i nisam primjetila nikakve reakcije ni razlike u smislu kada stavljam hidratantnu kremu prije pudera. Kao osobi koja se često šminka to mi je super.
Vlasnica sam mješovite kože sklone perutanju i crvenilu na obrazima. Ova kremica nema nikakve negativne reakcije prema mome licu, naprotiv primjećujem samo pozitivu. Nahrani mi kožu u toj mjeri da slobodno mogu preskočiti jedan dan mazuckanja bez zatezanja kože. Perutanje kože se povuklo i nisam zapazila nikakvo peckanje na obrazima koji su mi najosjetljiviji.
Svakako imate moju preporuku za ovu divoticu.

Cuddles maska za lice

Količina je 42 ml i cijena je 40 kn. Prvo na što sam pomislila kada sam otvorila ovu masku je lavanada. Nisam ljubitelj lavande ali miris ove maske je nježan i prozračan i mogu reći da mi čak i paše.
Lavanda je pogodna za njegu osjetljive kože, maska sadrži ljubičasto-bijelu glinu koja čisti kožu i hrani je mineralima te omekšava.


Sadrži provitamin B5 koji omekšava , djeluje protuupalno i smanjuje gubitag vlage. Također sadrži cinkov oksid koji pomaže kod iritiranja kože te alantoin koji obnavlja i duboko regenerira kožu. Šećer na kraju je bademovo ulje koje hidratizira kožu.
Kremu nanosim na vlažno lice kistom ili prstima,priznajem da mi je draže prstiće mackati jer tako i njih malo nagradim ovom maskom. Nakom kratkog vremena maska se suši i podsjeća na kredu. Ako ste ikad nanosili masku sa glinom znate o čemu govorim.
Najvažnije sam zaboravila maska se čuva u hladnjaku.
Maska me baš oduševila moram biti iskrena jer ono što sam prvo primjetila je kako instantno tonizra kožu. Jednostavno lice mi se ujednači i izgleda bolje.
Mnoge maske mi u trudnoći više ne odgovaraju jer mi nastaju crvene fleke po licu, sa Cuddles se to nije dogodilo i vjerna mi je od početka trudnoće sve do sada kada sam već pri kraju.
Ne mogu reći da sam primjetila smanjenje mitasera ili pora ali nisam do sada naišla na proizvod koji bi tu nešto puno pomogao.
Zadovoljna sam kako mi smiruje kožu i odmah je ujednači.

Lijevo maska Cuddles, desno krema Charlotte
Dolje maska za lice, gore krema za lice 

Eto shvatili ste da sam zadovoljna ovim mazalicama i nastavljam ih koristiti, a imam u planu novu narudžbu.
Mislim da ima za svakoga po nešto i sigurna sam da ćete pronaći nešto posebno za sebe.

Pozzzzzzić :*

















Pepe Le Pew girl © 2014