ponedjeljak, 26. listopada 2015.

Catrice dvoboj korektora

ponedjeljak, 26. listopada 2015.

Mnoštvo noviteta a ja uvijek zadnja u tim pričama,barem se meni tako čini.

Kao što znate i sigurno ste već čitali  Catrice je uveo novitet i to jedan poseban korektor,čudo kažu. Mislim li i ja da se radi o čudu pročitajte retke ispod :D




Upravo zbog toga što kasnim i zadnja predstavim novitete, ovakvi postovi dvoboja su mi super jer vam mogu reći što ja mislim i usporediti novi proizvod sa nešto starijom ili drugačijom verzijom sličnog.




Glavne uloge ovoga dvoboja su CATRICE LIQUID CAMOUFLAGE i CATRICE ALLROUND COVERSTICK.

Prije nego što počnem sa klasičnom recenzijom,napominjem da se recenzija tiče moje kože i onoga što odgovara ili ne odgovara meni. Što ne znači da vama možda hoće ili neće "sjesti" ovi proizvodi, to morate sami isprobati.
Moj problem su tamni krugovi oko očiju,ne podočnjaci. Sve ovisi o danu i koliko su izraženi,najčešće su užasni. Ponekad mi je to područje toliko osjetljivo da osjetim blago zatezanje ili peckanje ukoliko nanesem nešto ispod očiju. Mislim da je glavni krivac tekućina koju uopće ne pijem,znam nije dobro ali trudim se imati bocu pred sobom tako da se prisilim piti.

Slika ispod je dan kada su užasni i kada nisam uopće pila ništa. Inače mi je područje ispod očiju također crveno samo fotić nije ulovio taj krasan prizor :D



Ova slika je kada popravim stvar korektorom,čisto da vidite moj problem.




Eto puno bolje. Razlog zašto sam stavila ove fotke je slijedeći. Kod odabira korektora ono što je meni najvažnije je hoće li me proizvod peckati ili iritirati, upravo zbog gore vidljivog crvenila. Sada kada znate moje stanje kože možemo krenuti.

Prednost dajem novitetu a to je Catrice LIQUID CAMOUFLAGE.



Radi se o korektoru u tekućem stanju sa spužvastim aplikatorom, kao što imaju sjajila za usne.



Količina koju dobijete je 5 ml i cijena je ispod 30 kn. Preporuča se potrošiti proizvod 6 mjeseci od otvaranja,što je meni izvedivo. U prodaji su dvije nijanse,moja je 020 light beige. Osjetim blagi miris koji meni ne smeta,ali postoji čisto da znate.
Korektor je kao što ime kaže u tekućem stanju i vrlo lako se nanosi na kožu. Blendam ga spužvicom tako mi najbolje izgleda. Korektor se brzo suši tako da ne bi bilo loše da i vi budete brzi. Crvenilo mi pokriva bez problema i lijepo se stopi s puderom. Sitne nepravilnosti poput prištića isto solidno sakrije.
Ono što mi se ne sviđa su sitne borice koje nastaju ispod oka nakon ovog korektora. Da se razumijemo imam ja poneku boru već,ali dobijem dodatne koje sigurno nisu moje :D Ovaj problem riješim tako da prstima popravim situaciju ako primijetim nastanak borica,što nije uvijek zgodno ako sam vani. Drugi minus je što me mrvicu zateže i pecka ako mi je koža oko očiju jače crvena. Zbog toga ga koristim kada su mi manje izraženi crveni krugovi i tada se jako dobro slažemo. Ovo je zaista jako dobar korektor s time da imam dane kada ga samo pustim da odmara i pričeka da se koža vrati u normalu.


Ovo su borice o kojima pričam,nije strašno ali tu su. Probala sam i više hidratizirati kožu prije nanošenja korektora ali nije puno pomoglo. Svejedno imate moju preporuku jer pokriva zaista jako dobro.

Drugi kandidat ovog dvoboja je Catrice ALLROUND COVERSTICK



Normalno radi se o korektoru u sticku kao što ime kaže. Količina je 2,6g i imate 12 mjeseci da ga potrošite,također izvedivo. Cijene je oko 20 kn ne sjećam se više točno.
Nijansa je 020 Vanilla.



Ambalaža je čvrsta i sam korektor se ne mrda dok ga okrećete da izađe (znate na što mislim,nije klimav).
Tekstura je mekana i doslovce klizi po koži,što mi se baš sviđa. Vrlo lako se blenda i prstima i spužvicom. Moć prekrivanja je nešto manja od gore opisanog korektora. Manje mi stvara borice i gotovo da ih ni nema. Više volim ovaj korektor jer mi savršeno odgovara za osjetljivo područje i nema neugodnog zatezanja ili peckanja,dobar mi je za dobre i loše dane.



Slika nije jako dobra ali vidljivo je da nema jakih borica i nisu toliko uočljive. Stick mi ne isušuje kožu niti malo.
Dvoboj je osvojio ovaj korektor jer mi odgovara više i kremast je za poludit :D

Možete si pogledati nijanse čisto da usporedite boje i teksture ako vam zatreba.





Ove slike su trebale prikazat kolika je moć prekrivanja. Srca sam nacrtala vodootpornim markerom, s time da srce u sredini nije prekriveno nikakvim korektorom kako bi bolje vidjeli koliko zapravo prekrivaju.



Vidi se da je tekući korektor najbolji što se prekrivanja tiče.
Mislim da su oba dobar izbor, s time što je stick kremastiji pa time i možda mrvicu bolji za osjetljiva područja. Nastaviti ću kupovati oba i kombinirati ih kao i do sada.

Pišite koja su vaša iskustva i koji je korektor vaš broj jedan, jako me zanima ?

Pozzzziććć :D



Pepe Le Pew girl © 2014