nedjelja, 20. rujna 2015.

Moja kolekcija Avon ruževa

nedjelja, 20. rujna 2015.

Zimi se veselim samo iz jednog razloga a to je ruž. Zima je period kada više nosim ruževe i guštam svaki dan u drugoj boji. Nekako se dogodilo da su svi novo kupljeni ruževi od Avona. Ne moram posebno napominjati da ih jako volim jer jednostavno odgovaraju mojim usnama koje su često suhe i ispucale. Ovi ruževi potpuno zanemare stanje mojih usana čak i kad su najgore,i pružaju im hidrataciju i boju.




Mislim da nije potrebno govoriti o ambalaži jer se radi o klasičnoj čvrstoj kutijici,ne moram pisati bezveze. Cijene variraju od ovisno o mjesecu,ali koliko sam primjetila u svakom katalogu je uvijek barem jedna linija ruževe na sniženju. Cijene se kreću od 29 do 32 kn (na akciji) što nije puno za dobar ruž.
Ono što je zajedničko Avon ruževima je hidratacija,barem sam ja to na sebi primjetila.
Krenimo sa svakim ružem posebno. Slike ruža na usnama nisu ispale jako dobre,  žao mi je,nije me poslužilo ni vrijeme ni fotoaparat.


Trenutno najzanimljiviji su apsolutno Hidrokolor 3D ruževi,sebi sam priuštila dvije nijanse.

In the Buff je nude nijansa ili boja mesa. Znači čisti nudač bez pinki ili breskvastog efekta. Čista boja bez shimera. Postojanost je solidna.Nakon jela ili pića malčice izblijedi i potrebno ga je popraviti. Kremast je i odlično njeguje usne,pri tome nemam osjećaj ljepljivih usana.




Uptown Pink također Hidrokolor 3D linija. Zaboravila sam spomenuta da oba ruža mirišu na vaniliju :D
Radi se o zagasito roza boji,također bez shimera. Trenutno najdraži ruž i mislim da ovaj ruž stoji svima. Potreban je samo jedan sloj da usne izgledaju superiška. Postojanost na usnama je bolja od Buffa iz razloga što je ovaj ipak tamniji. Preživjet će sitno papanje i kavicu....testirano :D Također idealan u hidrataciji usana.



Matte Blossom trenutno jedini Avon matt ruž u mojoj kolekciji. Radi se o svijetlom baby pink ružu. Nažalost ova boja meni ne stoji najbolje pa je popravim olovkom za usne. Iako se radi o matt verziji isto vrijedi kao i za gore navedene. Ne isušuje usne niti imam osjećaj zatezanja. Potrebno je svega minuta ili dvije da poprimi matt efekt. Iako ova boja nije za mene,planiram uzeti sigurno još koji matt ruž. Kod ove boje jedino morate paziti na unutarnji dio usana gdje se ruž rado skuplja.



Ripe Papaya Hidrokolor je divan,ne znam što drugo reći. Kada sam ga prvi puta uzela u ruke pomislila sam,e ti ćeš morati pričekati sljedeće ljeto. Zbunila me snažna koraljna boja koja je potpuno drugačija na usnama. Družit ćemo se mi i zimi. Opisala bi je kao koraljno pinki boju,koja uopće nije jaka na usnama kao što se na prvu čini. Osvježi lice i volim ga kombinirati uz brončani make up. Također odlično njeguje usne i dobro se drži na usnama kroz dan.



Frozen Rose Hidrokolor je jedini ruž sa shimerom. Pogodan za svaki dan jer pristaje uz sve. Prljavo roza sa shimerom koji meni baca na staro zlato. Uvijek mi je u torbi i najviše sam ga potrošila. Kremast je i bez problema sjeda na ispucale usne. Sasvim dobro podnosi jelo i piće uz minimalna popravljanja.




Power Plum je nešto duže u mojoj kolekciji,mislim da sam ga i spomenula. Najtamnija boja u ovom postu i prava za dane jeseni koji dolaze.
Ovaj ruž bi opisala kao bordo ljubičasti. Kada ga stavite budite sigurni da neće mrdati nigdje pola dana. Blijedi postepeno i ravnomjerno što je ok. Nosim ga uz slabo naglašene oči ili klasičan tuš. Hidratacija također za pet.




Swatchevi na ruci su puno bolji i vidi se pravi raskoš boja.




Ono što je zajedničko svim navedenim ruževima je HIDRATACIJA. Kremasti su i zaista njeguju usne. Često imam problema sa gornjom usnom zbog alergija i čestog puhanja nosa. Na ispucale usne ne sjeda svaki ruž jednako i ne izgleda nimalo laskavo. Avon ruževi su mi siguran adut u rukavu i pobrinu se za moje usne najbolje. Družit ćemo se kroz jesen i zimu i veselim se tome.

Kakva su vaša iskustva sa Avon ruževima,koje nijanse su vam najdraže,pišite mi :D





Pepe Le Pew girl © 2014