petak, 27. siječnja 2017.

Freedom eyebrow pomade- Auburn

petak, 27. siječnja 2017.

Danima vas napastujem sa svojim obrvama a razlog je Freedom pomada koju sam naručila sa Pink Pande.
Do sada sam obrve popunjavala olovkom i to mi je bilo dovoljno i zadovoljna sam kako su izgledale.
Nekako s vremenom i čitajući recenzije,poželjela sam isprobati neku pomadu i prvo sam imala u planu ABH pomade.
Cijena je jedino što me kočilo u isprobavanju jer nisam željela dati toliko novaca za nešto što nisam ni sigurna hoću li znati koristiti.
Ono što se ponavljalo u recenzijama je dupe za ABH pomade, a to je Freedom Eyebrow pomade koja je svima super i čak neki kažu bolja od spomenute ABH.

Tako sam dosta dugo čekala i razmišljala i kada je Pink Panda imala besplatnu poštarinu,napokon naručila ja svoju posudicu :D
Odmah ću reći da sam trebala to napraviti davno prije i uživati u ovom savršenstvu,ali krenimo mi od početka.



Pomada dolazi u staklenoj teglici sa čvrstim plastičnim čepom. Odmah vidite da ste dobili kvalitetno zapakiran proizvod i ne može se osušiti jer je sve čvrsto. Zadovoljna sam i nemam niti jednu primjedbu na pakiranje. Dodatan plus je kartonska kutijica na kojoj je navedena nijansa i sastojci proizvoda.



Pomada nema nikakav miris. Kada sam je prvi puta otvorila pomislila sam da je kruta i da neću lako savladati kako i što. Potpuno krivo, ne znam kako opisati teksturu točno. Mekana je i dovoljno je malo kist "uprljati" kako bi krenuli na popunjavanje obrva. Ispočetka bi onako kist baš bogato uprljala i obrve bi mi bile crne. Nema potrebe za tim jer malo je dovoljno za iscrtavanje i popunjavanje.



Moja nijansa je Auburn i naginje na crvenkasto što meni odgovara zbog boje kose. Izbor nijansi je bogat i mislim da svatko može pronaći ono što mu paše. Tokom testiranja ovih dana shvatila sam da će mi pomada jako dugo trajati što je dodatan plus. Proizvod bi trebalo potrošiti 12 mjeseci od otvaranja.

Za nanošenje koristim Essence kistove i preporučam i vama jer su odlični i dovoljno precizni. Prvo pokušavam pratiti liniju obrva i napraviti okvir,zatim popunjavam. Nakon toga malo češljićem za obrve isčetkam sve kako bi izgledalo prirodnije.


 Pomada toliko klizi da mi olakšava puno posao i ako volite možete dobiti precizno iscrtane obrve ili nešto prirodnijeg izgleda. To mi je iskreno super, jer kada poželim i imam vremena baš se potrudim i dobijem strogo definirane obrve. Ako sam u žurbi iscrtam ih nabrzak i prođem češljićem i izgledaju prirodno i uredno.


Testirala sam je danima čak i po kući uz kuhanje i čišćenje i mogu vam reći da kada je stavite nema mrdanja,obrve su tip top dok ne odlučite skinuti šminku sa lica.

Odličan proizvod vrijedan svake kune, koji će vam trajati i ono što je najvažnije radi svoj posao predobro. Garantiram vam predivno definirane obrve i proizvod koji ćete zavoljeti na prvu.











Pepe Le Pew girl © 2014