četvrtak, 1. svibnja 2014.

ESSENCE ALL ABOUT MATT

četvrtak, 1. svibnja 2014.
Danas ću vam opisati jednu bazu koja je relativno nova u drogerijama. Prije nego sam je kupila pročitala sam pohvale o samom proizvodu pa sam odlučila da joj pružim šansu.



Dolazi u klasičnom tubastom pakiranju,sa nešto manjom količinom od 20 ml što i nije puno kad uzmete u obzir da se radi o bazi koju koristite često. Za ovu bazu morate izdvojiti 30 kn.



Neću puno komplicirati jer stvar je jednostavna,baza savršeno obavlja svoj posao ja joj nisam pronašla zamjerku osim količine možda.
Tekstura je srednje gustoće i lako razmaziva. Na samom pakiranju se preporuča nanošenje samo na određene dijelove lica,one koji su kod vas masniji i koji zasjaje. Ja sam je testirala na cijelom licu i na određenim dijelovima. Odgovaraju mi oba načina.



Nakon nanošenja koža je baršunasta.Vidljivo su "smanjene" pore u smislu da se manje primijete. Koža jako lijepo izgleda nakon ove baze i puder mi lijepo reagira na ovu bazu. Recenzija je kratka jer nemam što puno pisati osim da obavlja svoj posao izvrsno. U drogerijama imate testerić tako da bazu možete odmah isprobati i uvjeriti se sami u instantno djelovanje.

Čelo mi je najmasniji dio lica i pore su najvidljivije tako da sam vam tu pokazala djelovanje baze.
Evo slikica:

 Bez baze


 Sa bazom

Razlike u fotkama su jasno vidljive. Zadovoljna sam ovim proizvodom i preporučam ga jer je za + 5.

Jeste li isprobali već Essence matt bazu? Znate li za sličan proizvod s kojim ste zadovoljni. 
Pozzzzzić :D


Pepe Le Pew girl © 2014