srijeda, 2. ožujka 2016.

Afrodita i jagode :D

srijeda, 2. ožujka 2016.

Sigurno ste isprobali Afroditin maslac za tijelo,znate onaj u zlatnoj teglici. Odličan i svakako vrijedan vaše pažnje. Novost je, da je Afrodita spremila novu liniju i to sa mirisom jagoda. Proljeće nam dolazi i nema bolje njege od slasnih jagodica.

Radi se o dva proizvoda,pilingu za tijelo i kremi koja dolazi u obliku mussea.



Moram spomenuti da je sve stiglo u prekrasnoj kutiji sa mašnicom, Afrodita se zbilja potrudila i hvala joj na takvoj pažnji.

Piling dolazi u klasičnoj tubici,mekane plastike. Zašto sam to spomenula,upravo to što je tubica mekana omogučava lako istiskanje proizvoda bez muke.



Prvo što vas obori sa nogu je miris jagoda,pravi prirodni miris kao da imate jagodu ispod nosa :D Svaki puta prvo mirišim tubicu onda se tuširam. Piling je gust i nema straha od nepotrebnog curenja proizvoda. Nije grub nimalo,svrstala bi ga u nježnije pilinge.



Kako je tekstura gusta trebate više pažnje obratiti ispiranju pilinga sa kože. Nakon tuširanja koža je zategnuta,onako kao kad koristite sapun...škripi pod prstima ako me kužite. Koža je mekana i sam piling ne ostavlja nikakav trag,stoga ga mogu koristiti i osobe sa masnom kožom,što napominje i sam proizvođač.



Sa dolaskom proljeća i većih temperatura ovaj piling je pravi pogodak za osvježenje.

Nakon tuširanja trebalo bi kožu i nahraniti,tu uskače mousse.



Mousse za tijelo sa kakao maslacem i vitaminom E,koji dolazi u malim kapsulama,objasniti ću sve.
Na prvu normalno primjetite miris,isto kao kod pilinga čiste jagode. Ono što je meni totalna fora je što se zbilja radi o mousseu. Znači kada ga uzmete krema šušti i čujete ono pucketanje kao kod mussea :D.



U kremi odmah primjetite sitne crvene točkice,to su mikrokapsule sa vitaminom E koje se otapaju na koži i štite vas od preranog starenja kože.




Veoma je lagan i lako se razmazuje i brzo upija pri tome ne ostavlja tragove na koži. Ne volim mazalice koje ostavljaju onaj masni sjaj,zbog toga mi je ovaj mousse baš drag.


Ovaj set pruža kućni spa tretman,dobijete predivno mekanu i mirisnu kožu, svakako isprobajte mislim da će vam se svidjeti.


Pepe Le Pew girl © 2014