četvrtak, 13. kolovoza 2015.

Catrice Pure Shine- lip balm

četvrtak, 13. kolovoza 2015.

Osobno volim kada blogerice stave novosti vezano za bilo što pa tako i sniženja. Kao što ste vidjeli,prošli tjedan je sniženje bilo u punom zanosu,vraćala sam se dva puta kako bi ugrabila poneku stvarčicu.

Između ostaloga u košarici su se našli ovi mališani.




Radi se o balzamima za usne Catrice pure shine lip balm

Meni balzama nikad dosta ali priznajem da sam bila skeptična koliko je ovaj proizvod ustvari balzam. Odmah da kažem prevarila sam se,zaista se radi o odličnom balzamu. Za sebe sam odabrala dvije nijanse,sve su krasne ali ja sam se vodila nekim neutralnim notama. Nijanse su 080 sheers i 090 feels like silk. Balzami dolaze u obliku debljih olovaka od 2.5g, koje ne šiljite nego okrećete znate na što mislim.



Mirišu na slatkiše i šlag, ugodan je miris barem meni. Obje nijanse su kao neka vrsta sjajila koje imaju u sebi sitan i diskretan shimer. Zaista jesu balzami i njeguju usne a pri tome im daju glamurozan sjaj,ne može bolje.


Pozitivna strana je što vam ne treba ogledalo prilikom nanošenja,balzam savršeno sjeda na usne bez ikakvih crtica ili sličnog.

090 feels like silk

080 sheers


Svakako vam preporučam,dobijete njegujući balzam koji savršeno štiti usne od isušivanja i daje blistav sjaj vašim usnama. Zaboravila sam napomenuti da ne lijepi usne niti malo,ugodan je za nošenje :D

Ugodan dan vam želim,pusa ;)


Pepe Le Pew girl © 2014