nedjelja, 21. prosinca 2014.

New in lips

nedjelja, 21. prosinca 2014.
Iako nisu sve ruževi,točnije jedan ruž je u pitanju,najlakše mi je bilo sakupiti sve u jedan post i predstaviti ih uz nekoliko riječi i fotografija. Osobno najdraži su mi ruževi i nisam fan sjajila premda se jedno potkralo u ovom postu :D



Ne volim sakupljati zalihe,ruževe koje neću nositi često i time ih gomilati na polici. Zimi su mi super tamnije nijanse i rado ih nosim.
Nude nijansi nikada dosta,tako da sam sniženje iskoristila za kupnju Manhattan sjajila. Ruka mi je poletila na crvenu boju ali razum je prevladao pa sam se počastila nijansom za svaki dan.
Moja nijansa je 50 ROSE&SHINE i dolazi kao klasično sjajilo sa jednom bitnom razlikom. To je tekstura,gusta i kremasta bez sljepljivanja usana. Iskreno ne traje jako dugo na usnama jer se ipak radi o nude-pink nijansi ali divno izgleda i nije mi problem nanijeti ga više puta kroz dan.



U jednom od postova već sam pisala o W7 kozmetici koja je od nedavno dostupna u Rijeci. Ruž dolazi u "olovka" ambalaži gdje nije potrebno šiljenje jer ima onaj princip odvrtanja olovke (znate na što mislim).
Moje nijanse su SULTRY i SCANDAL. Obje nijanse su predivne,sa jednom razlikom što mi SCANDAL uopće ne stoji ali normalno da sam ga kupila premda sam znala da to nije moja boja. Problem kod te nijanse je što je tekstura poprilično čudna. Zamislite maslac u pinki boji :D koji bi trebao biti ruž. Teško ga nanosim još teže zadržavam na usnama duže od 10 minuta. Stvaraju se crtice i bježi mi na krajeve usana što me izluđuje. Ne znam kako da ga iskoristim već kad ga imam.



SULTRY nijansa je potpuno druga priča iako se radi o istoj olovci. Duže se zadržava na usnama,možda što je tamnija boja i ne pravi mi probleme kao SCANDAL. Ima sitne shimeraste čestice i daju usnama diskretan sjaj. Često ga nosim i zadovoljna sam jer mi ne isušuje usne.



Avon POWER PLUM je najdivniji ruž trenutno u mojoj kolekciji :D
Kako sam starija,tako sam i odvažnija što se tamnijih nijansi tiče. Često biram tamnije ruževe uglavnom u crvenoj boji. Tamno ljubičastih uopće nemam,tako da je trebalo popraviti tu pogrešku. Ruž je kremast,ne isušuje i traje na usnama dugo čak i uz klopicu. Kroz dan je dovoljan samo jedan popravak i ne mrda sa usana.


Slika je loša jer je slikana za vrijeme kiše,ali vjerujte mi da je krasan ruž.

Swatchevi puno bolje izgledaju na ruci.

S lijeva: Avon,Scandal,Sultry,Rose&Shine


Za sada stopiram sa kupovinom ruževa,barem dok jedan ne potrošim :D











Pepe Le Pew girl © 2014