subota, 12. rujna 2015.

Second hand darivanje

subota, 12. rujna 2015.

Obećala sam vam odavno ovo darivanje,ali najveći neprijatelj mi je nedostatak vremena. Toliko toga želim obaviti ali malo toga ustvari provedem u djelo.



Mislim da nam se svima dogodilo da smo kupili nešto što na kraju nismo ili smo relativno malo koristili. Iz tog razloga sam odlučila održati ovo darivanje,želim se riješiti stvari koje ne stignem iskoristiti a ne želim da mi više stoje kod kuće bezveze.

Stvari koje vidite na fotografiji su jako malo korištene,sigurno imate skoro pune proizvode. Dajem ih iz jednostavnog razloga što ih sama ne stignem potrošiti.

Tako npr imam tri highlitera i darujem Catrice koji je jako malo korišten i daje predivan decentno zlatni sjaj na licu.

Neki proizvodi mi naprosto nisu sjeli kao NYX olovke koje su mi možda najveće razočaranje. Teško ih razmazujem,obavezno mi skupljaju sjenilo,ako ih koristim kao bazu. Nikako nisam zadovoljna i zato ih ne želim više.

MUA paleta je odlična i ne koristim je samo zato što pored Sleek paleta i nove The Balm palete ne stignem sve potrošiti. Jedno neutralno sjenilo je potrošeno,ostala su više manje cijela i slabo korištena.

China Glaze lak je nov i jednom korišten. Užasno se ljušti i ide mi na živce iskreno. Svi ga hvale i zadovoljni su,pa ja nisam zato ga i poklanjam.

Ostale stvari također su slabo korištene i ako ih želite vaše su.




Ukoliko vam ne smeta što su stvari korištene i želite ih iskoristiti,bacite se na posao. U komentarima pustite svoje ime ili nadimak,kako bi se prepoznali kad objavim dobitnika normalno. Čitala sam da nije pametno tražiti da mi puštate svoje mail adrese pa nećemo tražiti probleme bezveze :D

Darivanje traje do utorka 15.09 i odlučila sam da bude kratak period čisto da mi ne zaboravite na darivanje pa se ne javite ako vas izvučem.

Možete lajkati Pepe facebook stranicu,ali neću vam uzeti za minus ako ne napravite to.....kako želite.

Darivanje je otvoreno za svih.....let the game begin :D

Sretno svima :* :*







Pepe Le Pew girl © 2014