srijeda, 20. kolovoza 2014.

Golden Rose puder

srijeda, 20. kolovoza 2014.
Slabo koristim pudere ljeti pa i ne kupujem do jeseni ništa. Kako su mi svi puderi presvijetli jer su zimski ustvari :D morala sam si uzeti neku tamniju nijansu. Dugo želim isprobati GR pudere pa sam odabrala ovaj. Tubicu od 35 ml sam platila 38 kn, što je super prihvatljivo za moj novčanik.




Odabrala sam nijansu 08 i mrvicu je tamnija od onoga što meni treba. Ali uz dobro blendanje i transparenti puder u prahu sve ispadne ok. Problem je u tome što nisu imali veliki izbor nijansi a ja sam zapela kao debil da uzmem nešto. Koliko sam primjetila nijanse koje izgledaju tamno,na licu djeluju puno blaže tako da se ne prevarite kod kupnje.
Puder nema mirisa,srednje gustoće je taman da se ne razlijeva po prstima.



Vitamin A&E njeguju i hrane vašu kožu. Podloga je lagana na licu,lako se nanosi i razmazuje te ostavlja baršunast izgled. Super mi je ta lagana tekstura,pokrije mi sve nepravilnosti ali ne zabetonira mi lice. Što se matiranja tiče,relativno dobro obavlja svoj posao. Testirala sam ga na vrućine i nije se pokazao "snažan" :D....matira dobro dok su pristojne temperature,ne snalazi se najbolje kod većih temperatura. Mislim da će mi za jesen biti odličan.



Suha područja oko nosa i ponekad na obrazima,mi ne ističe dodatno što je još jedan plus. Voljela bi probati nijansu svjetliji,mislim da ću do GR trgovine čim obnove nijanse :D
Sve u svemu zadovoljna sam,ono što mi treba ovaj puder mi pruža,a i cijena je više nego prihvatljiva.

Kako vam se čine GR puderi,imate li koji već?



Pepe Le Pew girl © 2014