petak, 19. lipnja 2015.

Essence the gel nail polish

petak, 19. lipnja 2015.

Volim toliko lakove,da se ne sjećam kada sam zadnji puta bila bez neke boje na noktima. Mislim da nemam najdraže boje, jedinu razliku radim ljeti i zimi kada nosim možda tamnije nijanse.
Ljeti poludim i volim jake boje koje ističu preplanule ruke.
Važno mi je da lak traje barem 3 dana,jer iskreno ponekad mi se neda stalno trackati i prepravljati manikuru.
Isprobala sam sve i svašta i najčešće sam zadovoljna lakovima koju su mi dostupni,poneka više,ponekad manje. Oni koji se stalno vrte u mojoj rutini su Essence lakovi. Imam ih dosta i često Essence izbaci novu kolekciju tako da imam sjajne,šljokičaste,sa efektom pijeska,malo grublje teksture (ne sjećam se kako su se zvali) i svi su mi super. Ono što treba naglasiti je da je trajnost laka odlična a cijena vrlo mala kao što znate.

Danas vam predstavljam dva nova lakića i baš su mi pravi ljetni.



Neznam kako ali često mi se dogodi da odabirem slične nijanse lakova premda volim sve boje. Tako imam mnogo breskvastih i rozih nijansi. Zato sam odlučila uzeti ono što nemam i nisam pogriješila.

Radi se o Essence Gel lakovima i vrte se stalno na blogovima,zasluženo jer su vrh.
Ambalaža je standardna Essence bočica od 8 ml i velikom četkicom koja je meni osobno najdraža jer u jednom do dva poteza oboja nokat bez kompliciranja.
Nijanse koje sam odabrala su:
- 38 love is in the air (žuta)
- 20 beautiful lies (ljubičasta)

Neću vam pisati za svaki posebno jer oboje su se pokazali jednaki što se samog laka tiče. Dovoljan je jedan premaz da ne bude onih ružnih crtica. Ponekad stavim dva premaza i tada se dobije mrvicu punija manikura i boja. Kada sam nosila ovaj lak frendica me pitala kada si bila na noktima,mislila je da sam bila na geliranju. To vam dovoljno govori o sjaju koji daje ovaj lak,zaista izgleda kao geliran nokat. Moram još jednom napomenut da je sjaj ono što je meni veliki plus jer zaista se vidi i nokti izgledaju kao da su gelirani.
Trajanje laka je također ok,uz pranje suđa traje 4 do 5 dana,nakon toga se vrhovi malo pohabaju ali i dalje je nosiv ako ste u žurbi i nemate vremena za novu manikuru.
Gustoća je taman i nije pregust, primjetila sam da je žuta nijansa mrvicu rjeđa od ljubičaste.
Oba laka su divna i teško je ne kupiti još koju nijansu. Oko mi je zapelo za tamno plavu,ali zaista divni su svi.
Imate moju toplu preporuku za ove super malce jer su odlični da ne blebećem stalno jedno te isto.
Ostavljam vas slikama,uspjela sam uhvatiti taj sjaj o kojem vam piše :D
.









Ako imate kojeg napišite mi u komentarima i preporučite mi boju koja se vama sviđa.

Pusa do sljedećeg posta :*







Pepe Le Pew girl © 2014