srijeda, 18. siječnja 2017.

Loreal true match tekući puder

srijeda, 18. siječnja 2017.

Nikada do sada nisam isprobala niti jedan Loreal puder, ni tekući a ni onaj u kamenu. Zašto, pa imala sam osjećaj da su preteški za moju kožu i izbjegavala sam ih. Iskreno ne znam od kuda mi ta zamisao uopće,ali trajalo je godinama.

Kako čitam puno blogova i recenzija, tako sam se začudila kako ovaj puder dobiva samo pozitivne kritike i nisam naišla na niti jednu negativnu recenziju. To mi nije bilo dovoljno, pa sam vas jednom prilikom upitala na face stranici što mislite o ovom puderu i koja su vaša iskustva ukoliko ste ga koristili. Opet totalni vauuu jer ste mi sve odgovorile kako ga obožavate i kupi ga.

Eto nakon toliko pozitive krenula ja u Bipu (bio je popust od 30% na dekorativu) po svoj True Match. Bipa ima užasne testere  ili bolje reći nema ih pola za ovaj puder tako da sam se poprilično namučila oko nijanse. Tome nije niti malo pomogla rasvjeta koja je noćna mora kada kupujete pudere u drogerijama,što sigurno i same znate. Mislim da ću drugi puta uzeti mrvicu svjetliju nijansu,premda sam i sa ovom zadovoljna ali imam želju probati još jednu.

Pa krenimo sa recenzijom.

Pričamo o Loreal tekućem puderu True match koji dolazi u meni lijepoj bočici od 30 ml. Bočica je staklena sa plastičnim čepom i pumpicom za istiskivanje pudera. Osobno volim pumpice i najdraže su mi kada se radi o ambalaži pudera.



Moja nijansa je Rose beige, i mislim da naginje malo na žutkasto-roza. Nemojte mi zamjeriti ali ja nemam pojma o podtonovima pa da ne pametujem bezveze. Kako je meni koža lica baš nekako žutkasto-blijeda odgovara mi ova boja.
Što se informacija tiče bočica je kao svaka druga i osim naziva nijanse imate informacije o sastavu i vremenu u kojem je najbolje potrošiti proizvod a to je 12 mj od otvaranja.


Prvo što sam primjetila kada sam se zagledala u bočicu je da puder u sebi ima sitne ali zbilja mikroskopske sjajne čestice, koje se ne vide na koži.
Miris je klasičan puderast i nemam zamjerke. Nije pregust i savjetujem da pripazite jer lako sklizne sa prsta ako ga nanosite rukama. Najviše ga volim nanositi spužvicom jer dobijem najbolji efekt na licu. Lagano se razmazuje i stopi sa kožom lica. Iako ja neka dijelove lica moram dodatno protrljati prstima. Mislim na nos, kako imam mitasere ovaj puder mi istakne rupice od mitasera sa strane nosa pa svaki puta malo prstima dodatno razmažem taj dio lica. Čudno je što mi suhe dijelove lica uopće ne ističe, i to mi je super jer nema mi ništa gore kada vidim suhe ljuskice na licu.


True match daje mom licu baršunast izgled i matt efekt koji ostaje dok ne skinem šminku. Eto to mi je predobro, što ne moram dodatno matirati puderom u kamenu.Prekriva jako dobro tamno područje oko mojih očiju i sitne nepravilnosti. Iskreno ne mogu vam reći kako se ponaša kod većih prištića jer ja zaista nemam problema sa kožom.
Svakako pripazite na tragove koje ostavlja na odjeći, to mi je jedina zamjerka. Sami dodir tkanine sa licem, dok nosim ovaj puder, ostavlja mrlje. Tako da obavezno stavim šal jer mi ovratnik jakne bude užasno prljav, ista stvar sa majicama koje imaju nekakav ovratnik.

Nakon što sam detaljno isprobala i vidjela pozitivne i negativnu ( prlja odjeću) stranu, zaključila sam da se radi o puderu koji ulazi u stalnu postavu.
Volim kako mi riješi problem crvenila oko očiju, nemam ni potrebe ponekad za dodatnim korektorom. Lagan je i ne osjećam nikakvu težinu dok ga nosim a ne izaziva nikakve negativne reakcije na licu.

Rose beige-nerazmazan puder

Rose biege-razmazan puder

Na kraju kako izgleda na licu i koliko pokriva.


Lice bez pudera


Lice sa puderom
Radi se o krasnom puderu koji svakako treba isprobati.
Eto to bi bilo sve, ako sam nešto zaboravila a dogodi se :D pitajte u komentarima.

Pozzzzzić :*



Pepe Le Pew girl © 2014