subota, 12. travnja 2014.

Kremasta sjenila

subota, 12. travnja 2014.
Moram priznati da sam ih zanemarila do otkrića Maybelline color tattoo sjenila. Ne znam točno zašto ih nisam nikad koristila i sad to definitivno ispravljam. Pokazala su mi se praktična iz više razloga. Bez problema ih nosam sa sobom bez straha od prosipanja,lako se nanose što mi je važno kad sam u žurbi i ono što me najviše oduševilo je lako blendanje svjetlijih i tamnijih nijansa . Tako za par minuta dobijem brzinski smokey eyes.

Ovako izgleda moja kolekcija.Do sad sam skupila tri tattoo i jedno manhattan sjenilo. Nanosim ih essence kistićem kad ih blendam ili prstima kad želim jednostavniji look.
Maybelline color tattoo imam u sljedećim nijansama:
15 ENDLESS PURPLE
65 PINK GOLD
49 PERMANENT TAUPE
Sva tri su mi se pokazala jednaka u svojstvima tako da ih neću recenzirati posebno jer se razlikuju samo u boji. Sva tri sjenila su shimmersta osim što taupe ima toliko blag shimmer da je neprimjetan osim ako se ne zagledate totalno iz bliza. Sjenila imaju blag miris,izuzetno su kremasta,lako se nanose prstima i kistom,odlično se blendaju. Bez baze meni izdrže oko 2 sata ali da napomenem da imam jako masne kapke pa nije ni čudo. Sa bazom (art deco) potraju cijeli dan,nisam primijetila da se skupljaju u pregibu oka što je kod mene najčešće problem. Praktična su kad ste u žurbi jer za kratko vrijeme možete dobiti solidni look. Ambalaža je čvrsta,staklena teglica sa plastičnim poklopcem. Pala mi je par puta na pod ništa se nije oštetilo. Dok nisam zaboravila Taupe koristim i za popunjavanje obrva i odličan mi je. Cijena im je oko 37 kn.
Manhattan MAGIC UP EYESHADOW longlasting & creamy, LIMITED EDITION
Svoj primjerak sam ugrabila u Bipi. Kolekcija je limitiranog izdanja i još ih ima u pojedinim trgovinama. Moja nijansa je pazite sad  najgenijalnije ime ikad :D
2 ABRAKADABROWN :D :D
Smeđa shimmerasta nijansa bez mirisa. Dolazi u plastičnoj ambalaži. Nešto je tvrđe teksture od tattoo sjenila i malo teže se blenda ali uz mrvicu truda nije zbilja problem. Također bez baze ne izdrži dugo ali sa bazom funkcionira od jutra do sutra. Cijena je oko 30 kn.
Ovako izgledaju swatchevi.Nadam se da sam vam bila poučna i zanimljiva. Koristite li kremasta sjenila i kakva iskustva imate jako me zanima pa pišite. Pozzzzzić!!!!!! ;)

Nema komentara:

Objavi komentar

Pepe Le Pew girl © 2014