petak, 2. rujna 2016.

Empty :D

petak, 2. rujna 2016.

Kutija je prepuna prazne ambalaže i ne znam od kuda početi....ni sama ne znam koliko sam skupljala sve.
Biti ću iskrena da mi ovakvi postovi nisu baš najdraži, ali vi ih najviše čitate i zanima vas što mi se dopalo a što ne pa se isplati potruditi.
Što mi se svidjelo a što više neću koristiti saznati ćemo upravo sada....pa krenimo.

Krenut ću od tuširalica koje najviše koristim i brzo se troše.....mislim da je tako kod većine.



Nivea gel za tuširanje sa limunovom travom i uljem. Bočica sadrži 250 ml i iskreno ne znam točno koliko sam je platila. Gel sadrži sitne kuglice koje se tope u dodir sa kožom, ustvari te kuglice su uljne perle.
Miris je predivan i zaista osvježi duh i tijelo. Ovoga ljeta ovo mi je definitivno najdraži gel, na mene djeluje tako što imam osjećaj kao da sam se razbudila.

Afrodita piling za tijelo sa predivnim mirisom jagode. Detaljnije sam pisala o ovoj liniji proizvoda OVDJE
Odličan piling i svakako nećete požaliti ako se odlučite na kupovinu.

Fresh&Clean gel za intimno pranje. Intimni gel sa prirodnim antibakterijskim tvarima Timjanom i Propolisom. Ovaj gel je namijenjen onim trenucima kada ste najviše izloženi nadražajima zbog bakterija. Mislim da nema goreg perioda od ljetnih vrućina i znojenja. Zadovoljna sam ovim gelom, pruža mi čistoću i ugodan miris bez ikakvih neželjenih pojava. Dodatni plus je pumpica koja mi je najdraži oblik ambalaže kod tuširalica.

Tetesept kupka za tijelo sa mlijekom,medom i uljem badema. Miris je ugodan,onako tipičan miris meda i mlijeka kod tuširalica. Prema uputstvima potrebna je mala količina za toplu kupku. Sam gel,nazovimo ga tako je rjeđe teksture i ne daje bogatu pjenu. Nije mi se svidio jer mi isušuje kožu i nije mi ugodan osjećaj nakon kupke. Ne znam nekako kao da sam sva ljepljiva i koža mi je suha kao da sam je oprala klasičnim tvrdim sapunom. Ne mislim je više kupovati.




Dezići su nezaobilazan dio moje svakodnevne rutine jer se jako znojim.
Ovaj zeleni dezić sa zelenim čajem je kupljen u Plodinama za svega 9 kn. Ne nanosim ga direktno ispod pazuha već ga raspršim po tijelu. Ugodnog je mirisa i lagan taman ljetni. Malen je i stane u svaku torbicu, koristiti ću ga i dalje.

Balea roll-on dezić kupljen u DM-u naravno :D
Dugo koristim Baleine roll-one i zadovoljna sam jer nisu agresivni a dovoljno me štite od neugodnog mirisa.
Ovim nisam baš prezadovoljna jer me nije dovoljno zaštitio. Na svakoj bočici piše koliko dugo pruža zaštiti,ovaj ima zaštitu od 48 sati. Shvatila sam da mi više odgovaraju oni koji imaju na sebi znak 24 sata. Nastaviti ću koristiti Baleu ali sa zaštitom od 24 sata.

Fa- dry protect roll-on dobila sam ga u Tester boxu i ugodnog je mirisa ali mene ne štiti od znojenja, što je šteta jer mi se miris baš sviđa. Proslijedila sam ga mami i ona je zadovoljna.

Nivea powder touch moj broj jedan roll-on dezić. Prepoznatljivog Nivea mirisa pruža zaštiti 48 sati, e sada nisam nikada isprobala toliko dugo. Zadovoljna sam jer me dugo štiti od mirisa znoja,znam da se mogu osloniti na ovaj dezić.



Sensodyne repair pasta za zube koja pomaže u zaštiti i obnovi osjetljivih dijelova zuba. Dugo koristim Sensodyne paste baš iz razloga što mi zubi reagiraju na toplo hladno. Primjećujem male pomake na bolje ali iskreno da daju efekt kao u reklami i ne baš.....barem ne meni. Znači i dalje kod toplog i hladnog zna se pojaviti bol.....ali nešto slabija. Sve u svemu volim ovu pastu i još uvijek je koristim.

Vademecum repair zubna pasta. Najiskrenije pasta ko pasta,ok je i pruža svjež dah i mislim da ok očisti zubiće. Da sam primjetila napredak što se zaštite i zacijeljivanja zuba tiče i nisam.





Byphassse micelarna otopina, više možete pročitati  OVDJE gdje sam je uvrstila u favorite.

Balea piling za lice sa malinom. Mislim da svi znate da obožavammmm ovaj pilin i favorit je uvijek. Ugodan miris,odlično mi očisti lice bez ikakvoga nadraživanja. Dolazi u tubici od 150ml i traje mi duži period iako ga koristim svakodnevno. Uvijek se vraćam ovom pilingu i imate moje preporuke.

Palmers gel za čišćenje lica sa kakao maslacem i vitaminom E.  Pisala sam o njemu OVDJE trebalo mi je sto godina da ga potrošim ali sve u svemu veoma dobar gel i ugodan za kožu.

Avon naturals piling sa čajevcem i krastavcom. Odličan piling i jedina zamjerka je mala količina.
Cijeli post posvećen ovom pilingu možete pronaći OVDJE

Ebelin odstranjivač laka za nokte. Dobro odrađuje svoj posao i lako skida lak čak i onaj sa šljokicama.
Miris je mrvicu jači od ostalih isprobanih acetona.




Batiste šampon za suho pranje koristim dugo i zadovoljna sam jer su velika pomoć kod kratke kose. Nisam primjetila da ostavlja tragove u kosi. Super je što mojoj kratkoj kosi daje volumen i lakše je oblikujem kada je već pomalo spremna za pranje. Produžim sigurno dva dana frizuru bez da je moram oprati.....znate na što mislim.

Balea krema za ruke sa makadamiom je najgora krema za ruke koju sam isprobala.
Očekivala sam bogatiju formulu koja štiti suhu kožu ali ništa od toga. Obična krema koja po meni ništa ne radi osim što dobro miriši.

Avon naturals maska za kosu sa acai bobicama i shea uljem. Dugo koristim ovu liniju za kosu,mislim na maske i svaka mi je bila ok. Kako izbjeljujem kosu zna biti suha i kao slama. Normalno da ova maska ne radi čuda ali zadovoljna sam njegom koju pruža. Kosa mi je mekana na dodir ne strši ko metla i lakše je oblikujem nakon sušenja. Dodatni plus je miris koji se dugo zadržava nakon pranja.

Avon gel za tuširanje sa mirisom šljive i vanilije. Sve u detalje možete pročitati OVDJE
Poseban gel....ali cijela linija je mirišljava  ugodna.

Eto to bi bilo sve, nešto mi se svidjelo dok drugo ne mislim više koristiti.
Ambalaža iz ovoga posta može u kantu za smeće, a slijedi novo skupljanje.

Pozzzzzićććć :*





Pepe Le Pew girl © 2014