petak, 24. srpnja 2015.

Mojih top 5

petak, 24. srpnja 2015.

Idealni scenarij bi bio no make up ljeti,jer su temperature tolike da se sve topi. Kako svaki dan moram na posao i volim izgledati ok,sitne nedostatke prekrivam i to mi je sasvim dovoljno da se osjećam dobro.



Ovi proizvodi su stalna postava i zbog toga su moj izbor za ove tople dane. Prošli su sve i svašta i zaslužili su svojih pet minuta.

Na samom vrhu proizvoda koje volim i koji me iznenade svaki puta je Catrice ALL MATT. Toliko lagan i prozračan da me podsjeća na BB kremu. Kada ga nanosim ponaša se kao neki fluid,ali ako pričekate samo dvije do tri minute, sjeda na lice tako dobro i matiranje je toliko prirodno da je to čudo. Mislim da cure koje traže jače prekrivanje neće pronaći prijatelja u ovom puderu. Za sve ostale koje traže prirodan i prozračan ten ovaj puder je za svaku preporuku i pohvalu. Moja nijansa je 030 warm beige



Drugi favorit je također Catrice i radi se o PRIME AND FINE matirajućem puderu. Koliko sam vidjela ima nekoliko nijansi ja sam odabrala 010 translucent. Vodootporan je ali mislim da mu to nije nikakav minus što se tiče same težine na licu jer je izuzetno lagan i svilenkast. Sama kutija ima ogledalo što je korisno ukoliko ga nosite u torbici. Dva dana sam ga nosila na posao jer sam radila dvostruku smjenu i ipak se trebao malčice popravit,što je prihvatljivo. Ove najtoplije dane je izdržao odlično,mislim na 8 sati nošenja. Nije mi začepio pore,izazvao nečistoće na koži. U kombinaciji sa gore navedenim puderom dobivam kombinaciju za +5.




Avon baza je nova i nedavno sam je počela koristit jer me izdala Art Deco baza koju sam koristila godinama. Jednostavno se počela pretvarati u gumenu masu i svaka nova teglica bi bila još gora. Nakon što sam pročitala pozitivne recenzije kupila sam ovu bazu. Na prvu sliči na puder i tekstura je slična puderu. Malu količinu razmažem na kapak pričekam da se malo osuši i nanosim sjenilo. Baza obavlja svoj posao i drži sve na okupu. Kod visokih temperatura ovih dana malo se sjenilo počelo skupljati unatoč bazi,ali ne zamjeram jer su temperature bile oko 38 stupnjeva. Ono što mi je najbolje je što se sjenilo normalno blenda,dok kod Art Deco baze sjenilo moram blendat toliko dok mi oko ne pocrveni.



Bourjois PUSH UP maskaru sam prvi puta kupila jer sam sama sebi dosadna sa jednom te istom maskarom koju uzimam od kada sam se počela šminkati. Proučavala sam malo četkice i ne znam zašto ali ova mi se najviše svidjela. Neću puno pisati jer planiram posvetiti post samo ovoj maskari jer je ODLIČNA. Trepavice su guste,produžene i izgledaju baš glamurozno meni dovoljno.Malo teže se skida,premda nije vodootporna koliko sam uspjela vidjeti. Ambalaža je super,kao da je bočica staklena to mi je baš fora.



Moja prijateljica se rijetko šminka,mislim na sjenila ili tuševe. Tako je jedan dan došla sa predivnim gliterom na kapcima,odmah mi se svidjelo i normalno zaboravila sam potpuno na taj eyeliner. Neki dan sam se sjetila toga i pitala je što je imala taj dan na očima. Odgovor je She stylezone eyeliner sa gliter efektom. Meni je divan i podsjeća me na sitne dijamante. Šljokice su srebrno sive tako da nije ništa prešareno niti napadno. Same šljokice su unutar nekakvog gela koji ih ustvari drži na kapku i ne padaju posvuda po licu kao da ste božićno drvce. Ovaj liner i maskara je sve što mi treba za običan look. Jednostavno otvara pogleda i predivno se presijava.



Mogla bi imati najmanje 10 favorita,ali trenutno su ovih 5 najdraži. Imamo li nešto zajedničko?
Što su vaši favoriti za ove sparne dane?

Pišite,pozzzzić :*





Pepe Le Pew girl © 2014