subota, 12. travnja 2014.

Shiney baby!!!!!!!

subota, 12. travnja 2014.
Highlightere koristim oko godinu dana i neizostavan su dio moje svakodnevne rutine šminkanja.Nemam veliku kolekciju jer ih sporo trošim pa nema smisla gomilati stvari bez razloga. Više volim i koristim praškaste highlightere i zbog tog razloga imam samo jedan tekući. Otvore i osvježe mi lice i mislim da se vrijedi potruditi ukoliko ih niste koristili do sada.



CATRICE PRIME AND FINE HIGHLIGHTING  POWDER FOR A LUMINOUS GLOW
Količina koju dobijete je 11g i treba je potrošiti u roku od 24 mj od otvaranja proizvoda. Moja nijansa je 010 FAIRY DUST rozo-zlatne nijanse. Daje blagi "prirodni" sjaj sa diskretnim shimmerom. Ne rasipa se prilikom nanošenja kistom i lako se nanosi. Dolazi u plastičnoj čvrstoj ambalaži.



MAKE UP ACADEMY UNDRESS YOUR SKIN SHIMMER HIGHLIGHTER
Količina je 7,5g i očekuje se da se potroši u roku 12mj od otvaranja. Proizvođač kaže : Lightweight powder that transforms your complexion with luminescent shimmer.
Ja kažem......predivan je :D nijansa je rozo sedefasta. Također je diskretan sa sitnim shimmerom ali jače se ističe od catrica. Ne trusi se prilikom nanošenja i lako se nanosi kistom. Meni je najdraža jer daje tako prirodan "odmoran" sjaj. Preporučam ga svima.



SWATCHEVI

MUA highlighter je jače vidljiv,dok je CATRICE blaži




LOREAL LUMI MAGIQUE,PURE LIHHT PRIMER
Jedini tekući highlighter u mojoj kolekciji. Dobijete 20ml koje treba potrošiti u roku 12 mj od otvaranja.
Iako je prvenstveno namjenjen kao baza ja ga koristim kao highlighter. Blagoj je mirisa. Tekstura mu je između guste i rijetke taman. Razmazuje se jako lako i ostavlja diskretan,blag sjaj. Meni je odličan za početnike i meni je bio prvi highlighter. Dozira se pumpicom i mala količina je dovoljna za cijelo lice. Odlično se stopi sa kožom i daje blistav sjaj. Prije nego što sam ga kupila informirala sam se po netu. Kao baza nije isplativ jer ne košta malo (ne sjećam se točno ali oko 80kn) a brzo se potroši. Ali kao highlighter mi je ok jer ga koristim na određenim dijelovima lica koje želim istaknuti i na taj način ga manje potrošim.



SWATCHEVI
Na suncu :D



Volite li highlightere? Koji su vam najdraži tekući ili praškasti?

Kremasta sjenila

Moram priznati da sam ih zanemarila do otkrića Maybelline color tattoo sjenila. Ne znam točno zašto ih nisam nikad koristila i sad to definitivno ispravljam. Pokazala su mi se praktična iz više razloga. Bez problema ih nosam sa sobom bez straha od prosipanja,lako se nanose što mi je važno kad sam u žurbi i ono što me najviše oduševilo je lako blendanje svjetlijih i tamnijih nijansa . Tako za par minuta dobijem brzinski smokey eyes.

Ovako izgleda moja kolekcija.



Do sad sam skupila tri tattoo i jedno manhattan sjenilo. Nanosim ih essence kistićem kad ih blendam ili prstima kad želim jednostavniji look.
Maybelline color tattoo imam u sljedećim nijansama:
15 ENDLESS PURPLE
65 PINK GOLD
49 PERMANENT TAUPE
Sva tri su mi se pokazala jednaka u svojstvima tako da ih neću recenzirati posebno jer se razlikuju samo u boji. Sva tri sjenila su shimmersta osim što taupe ima toliko blag shimmer da je neprimjetan osim ako se ne zagledate totalno iz bliza. Sjenila imaju blag miris,izuzetno su kremasta,lako se nanose prstima i kistom,odlično se blendaju. Bez baze meni izdrže oko 2 sata ali da napomenem da imam jako masne kapke pa nije ni čudo. Sa bazom (art deco) potraju cijeli dan,nisam primijetila da se skupljaju u pregibu oka što je kod mene najčešće problem. Praktična su kad ste u žurbi jer za kratko vrijeme možete dobiti solidni look. Ambalaža je čvrsta,staklena teglica sa plastičnim poklopcem. Pala mi je par puta na pod ništa se nije oštetilo. Dok nisam zaboravila Taupe koristim i za popunjavanje obrva i odličan mi je. Cijena im je oko 37 kn.




Manhattan MAGIC UP EYESHADOW longlasting & creamy, LIMITED EDITION
Svoj primjerak sam ugrabila u Bipi. Kolekcija je limitiranog izdanja i još ih ima u pojedinim trgovinama. Moja nijansa je pazite sad  najgenijalnije ime ikad :D
2 ABRAKADABROWN :D :D
Smeđa shimmerasta nijansa bez mirisa. Dolazi u plastičnoj ambalaži. Nešto je tvrđe teksture od tattoo sjenila i malo teže se blenda ali uz mrvicu truda nije zbilja problem. Također bez baze ne izdrži dugo ali sa bazom funkcionira od jutra do sutra. Cijena je oko 30 kn.




Ovako izgledaju swatchevi.



Nadam se da sam vam bila poučna i zanimljiva. Koristite li kremasta sjenila i kakva iskustva imate jako me zanima pa pišite. Pozzzzzić!!!!!! ;)





Pepe Le Pew girl © 2014