nedjelja, 20. travnja 2014.

Moj mali kutak!!!!!!

nedjelja, 20. travnja 2014.
Od malena se volim trackati sa mazalicama i šminkicama. Kao klinka sam dobila prvo labelo Rosalovo sa sitnim sjajnim česticama i to mi je bio prvi "ruž". Kroz godine sam učila sve više i mogu vam reći da mi kozmetika i šminkanje pruža veliko zadovoljstvo. Možda to ljudima zvuči plitko,ali kad mi netko kaže lijepo si našminkana naučit ćeš me kako da to napravim ja sam sretna kao malo dijete. Ne mogu reći da imam prepunu sobu kozmetike i da mi sve ispada iz ladica. Nemojte me krivo razumjeti ali ni ne želim to jer šminkam samo sebe i nema potrebe da gomilam zalihe. Od prvih početaka koji su se sastojali od plave olovke :D,maskare i labela skupila sam solidnu kolekciju koju je na kraju trebalo negdje i adekvatno spremiti. Ispočetka sam držala sve u ormariću kupaonice što mi je nepraktično jer sam malena pa se moram dizati na prste da bi dohvatila nešto. Onda mi se tata smilovao (hvala bogu na tati koji je majstor za sve :*) i napravio mi policu i ogledalo sa osvjetljenjem. Takvo riješenje mi je odgovaralo neko vrijeme,ali kako s vremenom nešto uvijek kupim polica se "gušila" i nije bilo fer prema ukućanima da samo moje stvari budu na dohvat ruke. Otprilike u to doba dobila sam na poklon paletu od stotinjak sjenila. Slinila sam za njom par mjeseci i jednog dana mi je poštar donio to čudo. Dečko je bez mog znanja naručio sa ebaya paleticu i zbilja me iznenadio. A šta će jadan već je sve naučio od pudera do tuša kako se što koristi hahahah. I tako mi je jednog dana paleta od silnog premještanja po kupaonici pala i razbila su se 2 sjenila. E tada mi je pukao film i bilo mi je dosta seljakanja šminke s jednog na drugo mjesto. Da ne duljim dalje pronašla sam metar svog kutka koje mi je sasvim dovoljno i jako sam happy kako je sve ispalo i kako je maleno ali praktično. Kutak se nalazi između ormara i balkonskih vrata što mi je superiška jer imam svijetla cijeli dan, a nema bolje od "prirodnog" osvjetljenja.

MOJ MALI KUTAK



Na stolu su mi stvari koje koristim stalno i nalaze se u koferu koji sam nedavno kupila. Ogledalo sam pronašla za 19 kn samo. Volim cvjetiće i šarenilo pa sam iskoristila stare tapete koje sam zaljepila na zid i zatim objesila ogledalo.


Limeni koferić sam kupila u KIKU za nekih 30 kn. Unutra držim pigmente,ruževe i tuševe u boji. Manje ih koristim pa mi je zgodnije da su unutra.



Ovdje držim kistove,rumenila,pudere,i palete zemljanih nijansi koje najviše koristim premda imam i nešto u bojama :D. Olovke držim u malom svijećnjaku koji sam kupila za 6 kn u Happy home trgovini. Paletu od stotinjak sjenila držim ispod tog svijećnjaka,što mi je najpraktičnije.



Police mi je tata napravio. Također sam iskoristila stare tapete kojima sam obljepila police. Tu stoje sitne figurice koje su mi drage i kutijica za nakit. Volim sitne naušnice pa mi stoje u maloj drvenoj škrinjici.



Šalica na poznatog mačora mi je jako slatka pa držim cvijeće u njoj. Baš mi je vesela :D
Na kraju to izgleda nekako ovako.


Znam da je malo i skromno ali meni je najdraži kutak. Nadam se da vam je bilo bar malo zanimljivo i da vam nisam bila dosadna. Imate li vi svoj kutak?














Pepe Le Pew girl © 2014