subota, 10. svibnja 2014.

iHerb......love on first sight :D

subota, 10. svibnja 2014.
Strastveni sam online shoppingholičar. Uvijek lutam blogovima i kad saznam za neku online trgovinu odmah krenem istraživati o čemu se radi. Ne naručujem uvijek,ali volim škicnuti. Tako sam pročitala bezbroj odličnih postova dragih kolegica o iHerb kupovini. Ne moram vam pričati da su mi oči ostale zaljepljene za ekran. Ima predobrih stvari od prehrane do kozmetike i meni najdražih prirodnih kremica, čistilica i sličnog.
Dugo sam odlučivala što da naručim za prvi put. Veliki sam ljubitelj sapuna i kad sam vidjela koji izbor imaju odluka je bila laka. Ma što da vam kažem, sapunića kao u priči a je ne znam koji bih uzela.

Odluka je pala :D



Paket je stigao za desetak dana. Volim to iščekivanje poštara ne znam kako je vama,ali mene to zabavlja. Kad, kao dijete stojim na ogradi i čekam hoće li poštar stati ili samo projuriti pokraj moje kuće :D

Krenimo mi na posao:











Lijepo sam vam poslikala sve,pa si pročitajte u miru :D.

AUROMERE SANDALWOOD-TURMERIC WITH ORGANIC NEEM
Ovaj sapun je namijenjen mješovitoj i masnoj koži. Sapun se nalazi u kartonskoj kutijici i dodatno je obložen masnim papirom. Također u tom pakiranju nalazi se brošura sa ostalim proizvodima istog proizvođača. Mogu vam reći da imaju odličnih stvari. Sapun je tvrd i izgledom podsjeća na starinski sapun za robu. Ima snažan miris bilja koji meni odgovara. Nona (baka) mi oduvijek skuplja bilje pa sam navikla na takve mirise. Miris je jak pa imajte to umu,ako se odlučite na kupovinu. Sapun koristim na sljedeći način. Utrljam ga u ruke sa vodom i dobijem gustu pjenu-pastu kojom operem lice. Lice je zaglađeno i mekano na dodir. 
Osobno najviše nečistoča i onih sitnih grbica imam po nosu. Sa ovim sapunom nos mi je gladak puna tri dana što mi je super. Ne isušuje mi lice,što je jako važno. Cijena mu je 2,80 $.

Sljedeći je ovaj super mirisni momčić :D









SOUTH OF FRANCE - SHEA BUTTER
Zapakiran je u papir koji vidite na slici. Nešto je tanji od uobičajenih sapuna,ali brže ću ga potrošiti pa nije ni to loše :D Miris je predivan i ugodan,mislim da bi se svima trebao svidjeti. Koristim ga kad se želim nagraditi bogatom pjenom i mirisom. Skida šminku bez problema,ne peku me oči od ovoga sapuna. Nakon korištenja malo mi zateže kožu ali ništa strašno. Cijena mu je 0,99 $


SIERRA BEES ORGANIC COCOA BUTTER LIP BALM
Kako su svi nahvalili ovaj balzam naručila sam ga i vauuuu. Dolazi u klasičnom pakiranju kao i svako labelo. Ostavlja bezbojan masniji trag na usnama,koji začas upije. Moje jako ispucane usne je doslovce u 5 minuta "izliječio". Miris je ugodan,tipičan miris gorkoga kakaa koji stavljate u kolače. Sigurna sam da je ovo najbolji balzam koji sam imala do sada. Cijena mu je 0,50 $ pa sad recite da to nije super. Kupujem sigurno još koje :D.






To bi bilo sve. Kupovina kao što vidite nije bila velika ali me obradovala kao da je najveća. Svakako imate moje preporuke za iHerb kupovinu,imaju divnih stvari.

Jeste li kupovali već preko iHerba, ali posjetili njihovu stranicu?





Pepe Le Pew girl © 2014