petak, 13. siječnja 2017.

Missha stick blusher

petak, 13. siječnja 2017.

Volim povremeno kupovati preko neta i priuštiti si nešto što mi nije dostupno u drogerijama.
Davno sam naručila Missha BB kremu i prezadovoljna sam koliko odgovara mojoj koži. Surfajući netom i raznim blogovima naletila sam na recenzije ovoga rumenila. Pročitala sam samo pozitivne reakcije i glavna odlika je prirodan izgled pa sam odlučila i ja pokušati sa ovim rumenilom.


Slika je preuzeta sa interneta              

Svoj primjerak sam naručila sa Ebaya i cijena je nešto manja od 9$. Vidite da ima više nijansi i nekoliko bi sigurno mogla iskoristiti  kao stick za konturiranje ili kao highlighter.
Nikada do sada nisam koristila kremasta rumenila pa sam se odlučila za prirodniju nijansu koju ću moći lakše nanositi pošto nisam bila sigurna kako i što sa ovakvom vrstom rumenila.

Odabrala sam nijansu po imenu Skin Coral, radi se o lagano breskvasto-koraljnoj boji koja je jednostavno predivna.




Sam naziv kaže da se radi o kremastom proizvodu u sticku. Sama ambalaža je čvrsta i moram napomenuti eleganta. Fora je što dolazi u kartonskom pakiranju pa imam osjećaj da sam dobila baš nešto fensi :D

Naziv rumenila je na engleskom i nažalost to je jedino što razumijem jer ostali podaci i sastav su napisani na korejskom pa nije čitljivo :D
Stick ima dva čepa (nazovimo ih tako) jedan skriva rumenilo dok drugi čuva četkicu. Rumenilo vadite van tako što vrtite samo pakiranje ma znate na što mislim :D dok je četkica fiksna i ništa se ne mora dirati.


Četkica nije loša i da se raditi s njom, ali meni se lakše pokazalo koristiti prstiće koji puno bolje odrade posao. Jednostavno tapkanjem prstiju rumenilo se rasporedi ravnopravno na kožu.
Rumenilo ima lagani cvjetno-puderasti miris meni je ugodan i blag, tako da ne bi trebao nikome smetati. Tekstura je kremasta i doslovno klizi po koži bez da morate stiskati ili tako nešto, kao da se topi u dodiru sa licem.


Taman stane u ruku i meni se nije pokazao nezgodan za rukovanje.
Pigmentacija je ok i kada nanosite rumenilo ono je normalno punije i jače, ali kada krenem razmazivati prstima nijansa se ujednači i dobijete prirodan izgled.

Razmazano rumenilo

Rumenilo bez razmazivanja
Obavezno ga fiksiram transparentnim puderom u prahu jer imam osjećaj da sklizne sa lice ukoliko ga ne fiksiram. Ovako mi traje bez problema dok ne odlučim skinuti šminku sa lica.

Zadovoljna sam svojim prvim kremastim rumenilom jer se lako nanosi i daje prirodan izgled svakako imate moje preporuke.

Kako vam se sviđa Missha stick i koji je vaš favorit kada govorimo o kremastim rumenilima?




Pepe Le Pew girl © 2014