srijeda, 11. siječnja 2017.

Godišnji favoriti

srijeda, 11. siječnja 2017.

Prošle godine sam voljela puno proizvoda i teško sam se odlučila za one najvažnije. Tako da sam u ovaj post uvrstila ono što sam koristila skoro svaki dan,pa krenimo.

Mazalica i kremica nikad dosta ali nekako sam ostala vjerna istim proizvodima i zašto mijenjati ono što djeluje.



Krenimo od kremica i umivalica.

Previše puta sam spomenula i hvalila Mixa micelarnu otopinu,meni je savršena ne pecka me za oči i jednostavno odgovara mojoj koži. Post u kojem sam bila detaljnija možete pročitati OVDJE

Ulje ricinusa koristim od srednje škole i pomaže. Puno puta sam dobila pitanje djeluje li zapravo. Ako ste uporni i nanosite ga barem svaki drugi dan trepavice i obrve će se preporoditi i narasti. Najlakši način za nanošenje na trepke je sljedeći. Uzmem četkicu od stare maskare koju planiram baciti i dobro je operem sa šamponom i toplom vodom i tako čistu četkicu koristim za mazanje ulja na trepavice i obrve. Probajte i budite uporni.

Babylove ulje za trudnice sam dobila od prijateljice. Sviđa mi se jer je ugodnoga mirisa i brzo upija što mi je po zimi najvažnije. Nisam još počela dobivati strije po trbuhu tako da ne znam koliko je ovo ulje uspješno u borbi protiv strija. Svakako ću ga nastaviti koristiti i nakon trudnoće jer volim ulja.

Dr.Scheller kremu koristim oko dvije godine i postala je nezamjenjiva. Krema sadrži argan i amaranth koji vlaže i hrane kožu a ujedno se brinu i oko prvih borica. Više sam pisala OVDJE

Dr.Scheller intenzivni serum za zatezanje kože i također protiv prvih bora. Što se bora tiče nemam ih puno, osim nekoliko ispod očiju. Nisam primjetila da se stanje išta popravilo ali nije mi to toliko ni važno. Istina je da serum fino zategne kožu i nahrani je. Nakon stavljanja seruma osjetim mekoću kože kroz cijeli dan što mi se najviše sviđa. Predivan citrusni miris me smiruje i krema nekako kao da mi hladi kožu. Fora je pipeta s kojom lako nanosite sam serum na lice. Svakako imate preporuke.

Avon Planet Spa maske za lice su mi najdraže i imam skoro sve. Maska sa ginsengom mi je draga jer se radi o peel off maski a takve verzije kod mene uvijek prolaze.
Maska osvježava i daje energiju koži lica tako kaže Avon. Miris je blag i meni vuče na limun i naranče, srednje je gustoće i lako se nanosi bez kapanja posvuda. Fora je što sadrži sitne shimeraste čestice. Nakon maske lice je onako fino zategnuto i čisto. Odgovara mi jer je maska blaga prema  licu, nemam nikakvih posljedica nakon nje. Jednostavno očisti kožu i osvježi ten, meni dovoljno.






Krenimo na dekorativu i što sam to voljela prošle godine.



Najteže mi je kod dekorative odabrati favorite ali eto izdvojila sam ono što koristim skoro svaki dan.

Sleek Ink pot tuš za oči koji sam kupila sa Pink Pande. Najbolji tuš za oči koji sam koristila do sada jedina zamjerka je što se teže skida ali kako je vodootporan nemam se pravo žalit. lako se stavlja i dobiva ona famozna krivulja oka :D Zadovoljna sam i u kombinaciji sa kistićem ovaj tuš je čudo.

Avon perlice za lice su mi životni favorit :D Imam ih u tri nijanse i redovito koristim sve nijanse i bronzer i rumenilo i highlighter. Daju diskretan sjaj licu (ako se radi o perlicama za sjaj kože) i prirodnu boju osunčanih obraza (ako se radi o bronzer/rumenilo perlicama). Lako se nanose kistom i još lakše apliciraju na kožu. Baš ih volim i svakako priuštite si barem jedne perlice.

Loreal true match puder nije dugo u mojoj kolekciji ali me osvojio na prvu. Iako sam na početku bila skeptična, i tražila vaše preporuke u vezi ovoga pudera, oduševio me prirodnim efektom koji daje koži.
Lagan bez ikakve težine i meni savršeno prekriva prištiće i nepravilnosti. Svakako će dobiti svoj post.

Physicians Formula mineralni puder u kamenu je otkriće godine i vrijedi svake kune. Sve što vas zanima možete pročitati OVDJE

Avon shine burst gloss stick ruževi su mi postali zamjena za lebello i koristim ih često. Razlog zašto mi se sviđaju je što na usnama izgledaju kao sjajilo a ustvari radi se o ružu. Jednostavno ne volim klasična sjajila pa kada se poželim sjajnih usana ovi malci mi super dođu. Ne isušuju usne niti malo i boje su blage pa ih mogu kombinirati uz svaki look. Ne traju dugo na usnama ali kako mi nije potrebno ogledalo kod stavljanja to i nije neki minus.

Essence The false lashes maskara je svima poznata i da zaista je odlična. Slobodno mogu reći da neke skuplje maskare joj nisu ni do koljena. Četkica mi je vauuu i s njome mogu uhvatiti i najmanju trepavicu. Više o maskari možete pročitati OVDJE

Wet n Wild stick za konturiranje lica je odličan za početnike. Nijansa koju imam je light/medium i taman je niti tamna niti presvjetla. Stick je vrlo razmaziv i lako ga blendam beauty spužvicom.Sviđa mi se što tamni dio sticka ne ostavlja ružne neprirodne mrlje. Upravo suprotno daje prirodne sjene licu i veliki plus mu je što je zaista proizvod koji mogu koristiti i početnici u šminkanju.

The Balm Nude Dude paleta mi je dugo bila na listi želja i presretna sam što je napokon u mojim rukama. Također tvrdim da vrijedi svake kune jer s ovom paletom možete izvesti svašta od dnevnih izgleda do svečanijih ili večernjih. Više o ljepotici pročitajte OVDJE

Avon calming effects puder je nešto savršeno i definitivno otkriće godine. Savršeno se stopi sa kožom lagan je i usporedila bi ga sa BB kremom. Meni pokriva sasvim ok i koliko je meni potrebno. Ako imate većih problema sa nepravilnostima na licu možda će vam trebati korektor kao potpora.
Svakako isprobajte ukoliko vam treba lagani puder za svaki dan i onako kad ste u brzini funkcionira savršeno.

Avon Attraction parfem je obilježio prošlu godinu. Parfem kao da je namijenjen samo meni savršeno mi odgovara. Gornje note su kruška,kupina i ružičasti papar dok su srednje note jasmin,crna orhideja i mošus, bazne note su mošus i vanilija. Predivan cvjetno voćni miris :D





Eto ovu su proizvodi s kojima sam se družila kroz godinu. Pišite mi koji su vaši favoriti i imamo li neke zajedničke.

Pussssssssssa :*











Pepe Le Pew girl © 2014