subota, 10. siječnja 2015.

Mixa sensitive skin expert micelarna otopina

subota, 10. siječnja 2015.
Ono što obavezno stoji u mojoj kupaonici i za čime posežem svaki dan je neka vrste tonika kojim skidam šminku i nečistoće.
Kako je trenutna ludnica za micelarnim otopinama i ja priznajem najčešće odabirem njih,probala sam nekolicinu. Neke lošije neke bolje.
Mixa micelarna je najbolja do sada i mislim da ću je kupovati sve dok je ne prestanu proizvoditi,što se iskreno nadam neće dogoditi.



Dobijete 400 ml u plastičnoj klasičnoj bočici,cijena je oko 50 kn. Često su popusti od 30% u Bipi pa možete proći i jeftinije. Otopina je namijenjena osjetljivoj koži i ne iritira oči,tako kaže sam proizvođač.
 Krenimo od početka. Miris same otopine je blag i podsjeća me na ruže. Istina je da me oči ne peku prilikom čišćenja lica i ne ostavlja nikakav neugodan okus na ustima,jer zna se dogoditi da slučajno "probate".







Micelarna temeljito čisti make up i maskara odlazi bez problema. Najbolje od svega što ne ostavlja ljepljiv trag na koži i nema potrebe za umivanjem,premda ja to ipak radim stvar navike.
Nisam zapazila neugodnosti na koži prilikom korištenja ove micelarne.



Sve u svemu mislim da se isplati jer dobijete 400 ml odličnog proizvoda (neke micelarne sadrže samo 200 ml) koji će mi sigurno potrajati.

Koristite li micelarne otopine,koja je vaša broj jedan?










Pepe Le Pew girl © 2014