nedjelja, 26. listopada 2014.

Balea piling za lice!!!!

nedjelja, 26. listopada 2014.
Kada se radi o čistilicama za lice,moj odabir su pilinzi definitivno. Kako radim popodne,veći dio dana make up mi je na licu. Navečer mi je potrebno dobro čišćenje lica kako bi mogla nahraniti svoje lice kremom.
Moj najdraži piling je Clean&Clear sa sitnim zrncima za čišćenje lica,ali kako je posljednji puta bila nestašica u DM-u posegnula sam za novom čistilicom i nisam požalila.






Balea piling-malina je moja nova,broj 1 umivalica. Dolazi u klasičnoj tubastoj ambalaži od 150 ml,cijena je manja od 20 kn ne mogu se sjetiti koliki je iznos točno u pitanju.
Sama Balea kaže da je piling namijenjen svakidašnjoj njezi i pogodan je za svaki tip kože. Ja je koristim svaki dan,uglavnom navečer kada se vratim sa posla. Piling dobro očisti lice i skida šminku bez problema,osim maskare ponekad je dodatno skidam micelarnom ali to mi i nije neki minus iskreno. Tekstura me podsijeća na žele sa sitnim šećerima za piling,koji blago ali temeljito čiste lice.





Koristim ga svaki dan,nisam zapazila da mi isušuje ili iritira kožu. Miris je jedan dodatni plus,blag ali predivan miris malina :D



Razlika koju sam primjetila je "grubost" zrnaca za piling. Clean&Clear ima nježna zrnca koja skoro ni ne osjetim,dok Balea malina ima zrnca koja mene podsjećaju  na šećer. Balea mi temeljitije očisti lice upravo zbog tih zrnaca a nije gruba za lice.
Zadovoljna sam učinkom ali i cijenom ovog pilinga i planiram kupiti novu tubu čim potrošim staru,što je ubrzo :D


Kako vam se čini Balea malina piling? Koji je vaš najdraži piling?






Pepe Le Pew girl © 2014