nedjelja, 27. rujna 2015.

Avon Luxe illusion concealer

nedjelja, 27. rujna 2015.

Volim se našaliti i reći da je ovo svadbeni korektor,jer sam ga naručila onako napamet i nosila ga kad sam se udala. Ako želite znati kako se ovaj zlatni gospodin ponašao na tom meni važnom danu, ostanite sa mnom.

Kao što ste pročitali radi se o Avon Luxe korektoru u sticku. Poprilično je luksuzan,počevši od ambalaže.




Avon sve pakira u male kutijice,tako i ovaj korektor. Na kutiji piše sve što trebate ukratko znati o ovom korektoru.



Tako stoji da se preporuča potrošiti ga u roku 24 mjeseca kao i sastojci koje vidite gore.
Unutar kutije nalazi se stick,koji izgleda ovako.



 Vidite i sami da izgleda baš fenci ovako zlatan :D
Cijena ovisi od mjeseca i akcija koje se nude...iskreno ne znam koliko sam ga platila,ali znam da je bio na sniženju.
Radi se o čvrstoj plastici i bez problema ga možete nositi sa sobom jer je čep dovoljno čvrst i neće se u torbi odvojiti od ostatka.
Korektor ima normalan način korištenja,vrtite stick ako želite koristiti korektor i na isti način ga vraćate na mjesto.
Mislim da dolazi u dvije nijanse,moja je light. Tekstura ovog korektora nije tipična,tu mislim na korektore u sticku. Iako se radi o sticku,nije suh niti malo. Prije me podsjeća na malo tvrđi musse,kao Catrice musse puder. Radi se o matt korektoru i nema niti malo sjaja barem se na meni tako ponaša.
Koristim  ga tako da ga nanesem u jednom sloju i spužvicom ili prstima razmažem. Nemam potrebe nanositi ga u više slojeva jer mu je tekstura bogata.




Najviše ga koristim za područje oko očiju. Koža mi je tu najcrvenija i najosjetljivija i ovaj korektor mi savršeno ukloni crvenilo i za čas obriše sav umor na licu. Nisam primijetila da mi isušuje dodatno to osjetljivo područje. Idealan je za svaki dan i ja ga koristim svakodnevno i bez problema odradi smjenu na poslu skupa sa mnom :D
Ne skuplja se i ne stvara dodatne borice. Na slikam koje će te vidjeti,vidite moje bore koje normalno ne može prekriti jer nije botox. S vremenom i bore dolaze,ali to je tema za neki drugi post :D
Isto ga koristim za prištiće i crvenilo koje se pojavi naknadno,super funkcionira i na tom području.
Ukratko zaista se radi o luksuznom proizvodu koji nježno zamaskira nepravilnosti a ne isušuje kožu.
Uz Luxe korektor vaš lice će izgledati odmorno i kad nije tako :D





Danas sam zaboravila piti vodu (vidi se na umornom licu) jer sam imala neke sitne radove u stanu,znate kako to ide. Na slikam vidite koliko mi je desno okoloočno područje tamnije na spram lijevoga gdje imam Luxe korektor.
Mislim da se isplati uložiti u ovaj korektor jer je kvalitetan i odrađuje svoj posao kako treba. Iskreno ne znam dali je planiran kao stalan proizvod u katalogu,stoga sam sebi odlučila uzeti još jedan čisto da se osiguram.

Nadam se da će vam biti ovaj post od koristi.

Hvala na čitanju poziiiićććć :*


Pepe Le Pew girl © 2014