četvrtak, 19. studenoga 2015.

The Balm - Nude Dude paleta sjenila

četvrtak, 19. studenoga 2015.

Priznajem da sam se toga dana i ja priključila "bijesnoj" masi i pojurila u obližnju Bipu pogledati The Balm policu uživo i sliniti na miru sama sa sobom.
Kao što znate Bipa od nedavno nudi proizvode The Balm i samo ih pojedine drogerije drže (pogledajte na Bipinim stranicama koje). Super je što Bipin popust na dekorativu (30%) uključuje i ovaj brend pa nije loše planirati kupnju upravo kada je popust.
Odavno sam odlučila da je ona prava, upravo paleta Nude Dude i nisam uopće dvojila što odabrati.




Balm je poznat po svojoj retro ambalaži i meni je to super lijepo i padam totalno na takva pakiranja.
Paleta je zaštićena košuljicom identičnoga izgleda kao sama paleta,koja je napravljena od čvrstoga kartona. Bez brige sve djeluje čvrsto i fino,tako da vas karton ne zavara.

Paleta sadrži kistić, koji je po meni neupotrebljiv i eto tako stoji kao ukras, i veliko ogledalo koje zbilja služi svrsi i slobodno se možete našminkati koristeći ga. Paleta se zatvara na magnetić,nisam je nikada nosila sa sobom (nemam srca to uraditi) ali mislim da bi putovanje izdržala bez problema.



Poleđina je puna informacija i osim sastava i proizvođača,možete pronaći nijanse i naziv svakog sjenila.





Otvaranjem palete dolazi onaj VAUU efekt,barem za mene. Sjenila su na prvu predivna i ne morate ih ni taknuti da vidite da su mekana na dodir i super pigmentirana.




Dočekaju vas zgodni muškići :D cjelokupni dojam i  izgled palete mi je presladak :D

Uvijek je zgodno kada paleta sadrži ravnomjerni omjer mat sjenila naspram shimerastih,i mislim da je ova paleta pogodila taj omjer. Sadrži četiri mat sjenila,tri u gornjem redu i jedno u donjem redu.
Matt sjenila su:
FEARLESS - bež nijansa,koristim je kao bazno sjenilo i nanosim ga ispod obrva kako bi ih istakla.

FLAWLESS - svjetlo smeđa ili boja capucina kako se najčešće takva nijansa naziva. Nije previše tamna i koristim je skoro za svaki look, super za dnevni smokey.

FRIENDLY- tamnija i na prvu bi rekla tamno smeđa,ali baca na ljubičasto i najdraža mi je od tamnijih   tonova.

FEISTY - Najdraža boja u cijeloj paleti. Mislim da je ovo muave nijansa :D Prljavo roza sa dozom smeđe,predivna je.

Da ne pišem za svako sjenilo posebno,nanošenjem prstima uopće se ne truse,dok prilikom korištenja kista praškaju se minimalno. Shimerasta sjenila se uopće ne praškaju i jačina boja je zaista odlična.
Svako sjenilo je puterasto na dodir i lako se blenda. Nijansa Fierce mi je možda malo problematičnija,ali uvijek imam problema sa blendanjem crnih boja pa možda je do mene.
Primijetila sam da su shimerasta sjenila mrvicu kremastija od mat sjenila,ali što se kvalitete tiče i jedna i druga su mi uredu.




Paleta ima dovoljno materijala za dnevni i večernji look,mislim da je raspon boja sasvim ok.
Kapci su mi polu masni i bez baze izdrže dok ne skinem šminku,nema crtica niti preslikavanja sjenila. Čak ih volim više nositi bez baze,jer nema potrebe fiksirati ih,barem ne na meni.

Eto kako svaka nijansa izgleda,pokušala sam uloviti i svjetlucave čestice jer šteta da ih ne vidite.

Prvi red




Drugi red



Kako mi je ovo prva paleta koju sam malo više platila,ne mogu je usporediti sa drugim poznatijim brendovima. Zadovoljna sam uloženim i onim što sam dobila, koristim je svaki dan i zaista je volim.
Preporučila bi je svakako,ali ako vam je preskupa uvijek imate druge opcije (Sleek,nove Essence nude paleta) koje su po rasponu boja slične a i kvalitetom jako dobre i normalno pristupačne cijenom.
Eto ovo je malo zadovoljstvo koje sam godinama željela i priuštila si.

Svakako se radi o kvalitetnoj i oku ugodnoj paleti.

Hvala na čitanju,pozzzić.



Pepe Le Pew girl © 2014