nedjelja, 6. rujna 2015.

NYX soft matte ruževi

nedjelja, 6. rujna 2015.

Vjerujte mi na riječ kada kažem da sam ove ruževe promatrala dugo i kada se otvorila Diviana cosmetic u Rijeci nisam dvojila ni sekunde.

Odabrala sam ovo:




Odabrala sam mat ruževe jer ih imam malo pa sam željela obnoviti kolekciju. Uzela sam dva ruža sa spužvastim aplikatorom (nalik na sjajilo) i jedan klasičan ruž.




Nyx soft matte
Odmah ću reći da su me ovi ruževi oduševili i teksturom i mirisom. Količina koju dobijete je 8 ml i cijena je oko 55 kn. Izgledaju kao sjajila,tu mislim na spužvasti aplikator kojim nanosite sam ruž na usne. Miris je predivan,miriši na vaniliju ili šlag njammm :D
Tekstura je neopisiva,nikada do sada nisam naišla na ovakav tip ruža. Mislim da se radi o nekoj vrsti pjenastog mousse,barem mene podsjeća na to.
Lako se nanosi,klizi po usnama i potrebne su sekunde da dobije pravi matt efekt. Ne isušuje  usne niti malo,što je meni veliki plus jer nije potrebno staviti balzam prije ovoga ruža.
Odabrala sam dvije nijanse,to su Buenos Aires (svjetlija) i Antwerp (mrvicu tamnija). Oba ruža spadaju u svjetlije nijanse, u zagradama sam navela da je jedna tamnija čisto da vidite razliku.
Jedina razlika kod ovog dvojca je što  Buenos Aires nanosim dva puta jer tako dobivam puniju boju,dok Antwerp nanosim u jednom sloju.
 Traju dugo na usnama čak i uz neku sitnu klopicu. Buenos Aires je potrebnije popravljati jer znaju se stvoriti crtice na usnama nakon dužeg nošenja. Ali ja mu to opuštam jer jer je boja toliko lijepa.

NYX matte lipstick

Nijansa je MLS25 Temptress i radi se o klasičnom ružu sa matt efektom. Ambalaža je čvrsta i bez problema putuje u torbi. Količina je 4,5 g i također je oko 55 kn. Mirisa nema,ili ga ja ne osjetim. Zahvalne teksture koja doslovce klizi po usnama i nije mi potrebno ni ogledalce jer sve sjedne savršeno na svoje mjesto. Solidno se drži na usnama,ali klopicu neće preživjeti jer se ipak radi o svjetlijoj nijansi. Ono što je dobro,je to što ravnomjerno nestaje sa usna bez ružnih crtica,što mi se često događa kod matt ruževa.

Namjerno nisam opisivala boje jer slike govore više od riječi,pa pogledajmo.




Slike sa usnama su nešto lošije,oblačno je i nisam uspjela ništa bolje napraviti.
Prvo su moje usne bez ruža,čisto da vidite razlike.








Mislim da sam sve rekla.Ukoliko ste u mogućnosti svakako si nabavite barem jedan ruž jer su predobri i nećete požaliti.

Pusa do sljedećeg posta :D



Pepe Le Pew girl © 2014