srijeda, 14. svibnja 2014.

Ne kozmetički tjedan :D :D!!!!!

srijeda, 14. svibnja 2014.
Moram priznati da sam se ove dane svačim bavila,samo kozmetikom ne. Čudno ali istinito. Stalno sam fotkala nešto i na kraju sam vam odlučila prirediti ovaj post. Biti će puno fotografija,a malo riječi pa nemojte zamjeriti.
Kako sam spomenula već,strastveni sam vrtlar. Volim saditi cvijeće ali i povrće. Vrt me opušta i prava mi je terepija.
Ovo je dio moje cvjetne vojske :D














Ima svega,ponos su mi zebraste ruže koje su neobične i predivno mirišu. Ovo su moji pomoćnici. Obavezno gacaju po cvijeću i ljute me,ali tko im može zamjeriti.












Vrijeme je bilo totalno nestabilno tako da sam više manje provela dane u kući. Takve dane kratim čitajući knjige,ljubići su mi najdraži.



Gospodin Neodoljivi me je nasmijao i pročitala sam knjigu za samo 2 dana. Grijeh i osjećaji tek dolazi na red,ali slutim da je dobra.
 Bila sam vrijedna pa sam napravila i male čajnike od filca (prešana vuna). Idem na put za par dana pa sam se bacila na posao. Nadam se da će se novim vlasnicima svidjeti.








I na kraju moram se pohvaliti da je HNK Rijeka osvojila kup Hrvatske. Nisam veliki nogometni fan ali drago mi je što su momci pobijedili. Cijeli grad se skupio bodriti naše momke i bilo je super veselo. Nažalost ja nisam bila na utakmici ali moj dečko je bio pa znam da je bilo extra. Bravo momci,bravo Matijaž Kek.




Dečko me voli odvesti tu i tamo na utakmicu pa je normalno da imam i svoj navijački šal koji rado nosim.



To bi bilo sve. Iako nije bilo kozmetike ovih dana,nije mi bilo dosadno. Nadam se da vam ni post nije dosadan.
Kako ste vi proveli ove dane?


Pepe Le Pew girl © 2014