četvrtak, 29. listopada 2015.

Avon naturals body care - Set vanilija i šljiva

četvrtak, 29. listopada 2015.

Sve razmišljam što prvo početi,kiša je i neda mi se igrat fotićem po balkonu jer sunca normalno nema i nikakve koristi od fotografiranja ruževa ili sjenila, ma poznata vam je ova situacija sigurno.

Nije baš ni toplo,barem ne kod mene i polako postajem mrzovoljna i obučena kao medo jer hladnoću ne volim. Dosjetim se što bi godilo meni ali sigurno i vama za ove tmurne dane, jedan predivan po meni baš zimski set koji dolazi iz Avona.




Ovaj set je novost i možete ga pronaći u novom katalogu,cijena seta je 45 kn i uštedite ćete 60% jer regularna cijena seta je oko 100 kn. Avon mi je ljubazno poslao ovaj set i pogodili su izbor jer volim šljive a svi znate da vaniliju obožavam, dobitna kombinacija za mene.




Bočice su poprilično zgodne i baš girly,ja padam na ambalažu šta da kažem :D Set se sastoji od gela za tuširanje,hidratantnog losiona za tijelo i mirisnog spreja.

Ono što je zajedničko bočicama u setu je miris,sve miriše predivno. Miris je onako zimski,podsjeća me na kuhinju pred Božić. Osjeti se vanilija,kolačići u zraku i slatkoća šljive. Ako ne volite aromu vanilije zaobiđite ovaj se.

Gel za tuširanje sadrži 200 ml što je uobičajeno za Avon tuširalice. Prilikom tuširanja ne pjeni se puno,više je kremast i hidratantan usudila bi se reći. Miris je predivan, ne znam kako bi ga drugačije opisala. Zadrži se neko vrijeme na tijelu, ali ne predugo.



Losion za tijelo je moj favorit u ovom setu, zašto pa sada ću vam objasniti. Užasno sam zimogrozna i zimi malo koristim mazalice za tijelo jer ne podnosim onaj vlažni osjećaj na koži koji mi dodatno utjeruje zimu u kosti :D
Ovaj losion brzo upija i ostavlja kožu baršunastom ali suhom najbitnije nakon 5 minuta što je meni idealno za zimu. Avon kaže da pruža hidrataciju 30 sati, nisam baš mjerila iskreno ali koža dugo ostaje mekana i mirišljiva.
Moj muž kaže da mirišim na voćnu pitu :D kada se namackam ovim losionom.



Posljednji ali ne najmanje važan mirisni sprej za tijelo normalno sa mirisom slatke šljive i tople vanilije kaže Avon i ja se slažem.



Ovaj sprej nanosim nakon tuširanja kada želim produžiti što dulje slatki miris ovog seta. Sprej je proziran upija odmah i ne ostavlja nikakve tragove na koži.
Miris me prati dugo kroz dan i priznajem da sam ga zavoljela i svakako mi uljepša ove tmurne dane. Normalno sprej je namijenjen samo tijelu nikako licu jer sadrži alkohol.

Ovaj set je namijenjen čistom uživanju vaše kože i daje novu slatkoću i neodoljiv zimsko-voćni miris vašim osjetilima svakako imate moje preporuke. Mislim da nećete požaliti.

PR proizvod




Pepe Le Pew girl © 2014