srijeda, 23. rujna 2015.

Avon dvoboj!!!

srijeda, 23. rujna 2015.

Ovih dana glavna tema je upravo nova Avon maskara i ako malo pročešljate net možete pronaći već popriličan broj recenzija. Iz tog razloga nisam željela pisati samo o jednoj maskari,odlučila sam usporediti dvije odlične maskare čisto da ne bude sve isto.
Pisat ću o Avon Super Shock i Avon Big&False Lash maskari







Avon BIG&FALSE LASH mascara

Najnovija i trenutno najzanimljivija.Ova maskara obećava efekt umjetnih trepavica i predstavlja novu četkicu bademastog oblika koja bez problema obuhvaća i najmanje trepavice.

Pa krenimo sa mojim zapažanjima.

Sama ambalaža je meni fina i baš prava girly,crna sjajna bočica sa ljubičastim slovima. Dobijete 10ml proizvoda za 45 kn (trenutno je na akciji). Četkica je klasična,tu mislim na aplikator sa dlačicama. Na prvu četkica mi je djelovala glomazno ali trebalo mi je samo par dana da se priviknem. Nova bademasta četkica je po mom mišljenju pravi pogodak jer odlično uhvati sitne trepavice. Tekstura je taman,niti pregusta niti rijetka. Kada vadite četkicu iz bočice,proizvoda izađe taman koliko je potrebno. Nisam imala potrebu "čistiti" četkicu,tu mislim na slučaj kada ima previše maskare pa moram odstraniti nešto kako ne bi bilo previše proizvoda  na samoj četkici.



Imam normalne trepavice,i svaka pristojna maskara mi odgovara.
Ova maskara lijepo razdvoji trepavice bez grudica i daje im nešto na duljini. Ja stavljam dva sloja i tako dobijem bogatije trepkice. Razlika koju sam primijetila na sebi je sljedeća. Moje trepavice su teške i teško da će ih išta podignuti. Ova maskara ih malo podigne i ja vidim razliku,koju možete i sami vidjeti na slikama.



Imate moje preporuke jer se radi o dobroj maskari koja će odraditi svoj posao dobro i dati vam punije trepavice i bogatiji make up.


Avon Super Shock maskara

Kada sam je naručila nisam imala pojma da se radi o gumenom aplikatoru,priznajem nisam luda za njima.
Ambalaža je također sjajna crna sa plavim slovima i količine od 10ml. Kao što sam rekla radi se o gumenom aplikatoru sa sitnim gumenim dlačicama. Tekstura je slična gore opisanoj maskari,mislim da je ova mrvicu rjeđa.



Na kraju je ispalo da mi se gumena četkica baš sviđa i odlična je za svaki dan,posebno jutra kada se ne brzinu šminkam. Sa ovom maskarom nemoguće je dobiti grudaste trepavice,pa eto čisto da znate ako imate taj problem. Sitne gumene dlačice razdvoje trepavice i sasvim solidno odrade posao. Nažalost ova maskara mi nije uspjela podignuti trepavice,ali to ne uzimam kao veliki minus. Također imate moje preporuke jer se radi o kvalitetnoj maskari.




Zaboravila sam spomenuti,ove križiće što vidite na fotkama su podsjetnici za mene da znam o kojoj se maskari radi.
Što se skidanja tiče Big&False se mrvicu teže skida,ipak vam je potrebna micelarna ili mlijeko za skidanje šminke.

Na ovim slikama se vidi taj efekt podizanja trepavica,koju daje nova BIG&FALSE maskara.

Lijevo SuperShock      Desno Big&False maskara



Mislim da nećete pogriješiti ako uzmete bilo koju od ove dvije ljepotice. Ako se ne možete odlučiti uzmite obje i problem riješen.

Maskara Big&False Lash je PR uzorak

Hvala na čitanju i pišite što mislite o ovim maskarama ili mi dajte preporuku vaše top maskare.





Pepe Le Pew girl © 2014